nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
11°

Polèmiques pintades en contra d'alguns consellers que han aprovat el desdoblament de Llucmajor a Campos

Aquest dilluns han aparegut algunes pintades en contra dels qui han aprovat, definitivament, el projecte de desdoblament de la carretera de Llucmajor a Campos. La pintada que critica la consellera de Territori i Infraestructures, Mercedes Garrido, és la que ha suscitat més reaccions a causa del seu to «masclista», segons han criticat diverses persones a través de les xarxes socials. D'altres, emperò, han defensat que, en els temps de Jaume Matas, era ben habitual veure pintades de «Matas, cabró, asfalta't un colló», entre d'altres. Així s'ha defensat la consellera a través de Facebook. 

La crítica i la discrepància les entenc i les accept, el que no entenc ni accept es l'atac personal i l'insult, i molt menys en l'entorn de convivència familiar, per molt que l'atacat sigui càrrec públic, hi ha línees vermelles que no podem acceptar que es traspassin, tot no val.

El desdoblament de Campos -Llucmajor es un dels projectes que des de fa anys defensam des del PSIB-PSOE. Ho defensam per necessari, i per seguretat, la configuració de la via la fa molt perillosa, i a més ve acompanyada per un alt Índex Mitjà de Densitat de trànsit (el segon més alt de Mallorca a una via convencional i quasi amb el mateix l'IMD que la carretera de Manacor).

Però també hem defensat que aquest desdoblament es fes amb seny, amb el menor consum de territori possible, i dic menor possible, perque una carretera consumeix territori, es inevitable, però es pot fer de moltes maneres, nosaltres hem triat la menys agressiva. Des de fa dos anys hem treballat de valent per tal de que aquest projecte sigui una realitat, però amb reducció dels impactes, i amb una major integració al seu entorn, l'impacte territorial es redueix en 190.000 m2 i 60.000 m2 d'asfalt, i hem assolit el pacte amb l'Ajuntament de Campos per la renúncia i supressió del pla de carreteres de la Ronda de Campos.

Defensar aquest projecte i allò que varem prometre als ciutadans, ha suposat que un grup de feixistes covards hagin traspassat una linea vermella, la d'arribar a l'insult contra Cosme Bonet fent pintades als carrers del seu poble.

La pintada dedicada al conseller d'Economia i Hisenda, Cosme Bonet, als carrers del seu poble, tampoc ha passat per indiferent. Aquest dilluns, en un dels carrers del poble natal de Bonet, aparegué una pintada que titllava el conseller de «traïdor» per dur a terme l'execució del desdoblament que, segons ha defensat el mateix Bonet, «és una de les propostes que apareixia al programa electoral del seu partit».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Plumall, fa mes de 5 anys

Cap ecologista srria capaç de ger una pintada tan grollera i tan masclista. Però el temps ho dirà i si no els agafen, sera el mateic de les pintades al centre de Palma, arruixant els turistes.

Valoració:0menosmas
Per Conductor, fa mes de 5 anys

Segurament aquests que protesten son els mateixos que protestaven per l'autopista de Llucmajor, però no en veig cap circulant pel vial de servei, tots van per l'autopista. Supòs que ara que governen els seus no sortiran a la carretera amb els lletrerets de "Autopista No" aferrats al cotxe.

Valoració:-5menosmas
Per Conductor, fa mes de 5 anys

Segurament aquests que protesten son els mateixos que protestaven per l'autopista de Llucmajor, però no en veig cap circulant pel vial de servei, tots van per l'autopista. Supòs que ara que governen els seus no sortiran a la carretera amb els lletrerets de "Autopista No" aferrats al cotxe.

Valoració:-1menosmas
Per Robert, fa mes de 5 anys

La cal·ligrafia d'aquestes pintades em resulta molt familiar. Tot i les majúscules, crec que l'he vista també per Palma, potser a una paret de La Rambla.

Valoració:3menosmas
Per Francesca, fa mes de 5 anys

Té pinta de ser cosa d'aquest grupet de gent malsofrida que tot lo dia critica per xarxes socials...
Ja han arribat a l'insult. Això ja passa de mida.
Quina serà la pròxima?

Valoració:3menosmas
Per El segell barroer, fa mes de 5 anys

Això esta escrit en gonella. Aquestes pintades, tenen la pinta d'haver sortit de la mateixa fàbrica que la de "Tourists Go Home"del Barri Històric.

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente