algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
10°

Més de 1.300 docents es presenten per a 257 places de personal docent a les Balears

133588

La Conselleria d’Educació i Universitat acaba de publicar, aquest divendres, mitjançant una resolució (BOIB 25/05/2017) la llista definitiva dels aspirants que opten a les places docents del concurs oposició 2017. Són un total de 1.307 aspirants a les 257 places de personal docent de les Illes per a tots els cossos i totes les illes. Cal destacar que aquesta convocatòria inclou també places de mestre taller que no s’oferien des de 2007 i en el cas de joieria i bijuteria que no es convoquen des de fa 20 anys.  
 
Una vegada finalitzat el termini d’inscripció a les proves del concurs d’oposició i resoltes les reclamacions dels aspirants que han quedat exclosos, ja és publica la llista definitiva d’admesos al concurs oposició de personal docent 2017.
 
1.307 aspirants per obtenir una plaça del cos de mestres, ESO, FP, Escola Oficial d’Idiomes, cos de Música i Arts Escèniques i, professors i mestres de taller d’Arts Plàstiques i Disseny.
 
Per aquest concurs oposició es formen 38 tribunals integrats per 194 persones. La distribució dels tribunals és la següent: 9 a Eivissa, 4 a Menorca i 25 a Mallorca. Els tribunals d’Eivissa i de Menorca són de cos de mestres i a Mallorca de la resta de cossos - ESO, FP, Música, Arts Escèniques, Arts Plàstiques, Disseny i Escola Oficial d’Idiomes (EOI) -
 
Places a totes les illes i de tots els cossos
La proposta d’oposicions per a 2017 ha prioritzat les places a Eivissa i Formentera, degut a que tenen els percentatges més alts d’interins, i de les especialitats en les que hi ha més vacants i menys aspirants, com les que corresponen a especialitats musicals, d’arts plàstiques, alemany o relacionades amb ensenyaments tècnics d’FP, com cuina o manteniment de vehicles, entre d’altres. Es presenten places per a tots els cossos i a totes les Illes.
 
Del total de 257 se n’ofereixen 112 a Mallorca, 49 a Menorca, 90 a Eivissa i 6 a Formentera. Per cossos, n’hi ha 55 a Mestres d’Infantil i Primària, 53 a professors d’ESO, 107 per a professors tècnics d’FP, 6 de professors d’Escoles Oficials d’Idiomes (les sis d’alemany),  17 de professors de Música i Arts Escèniques, 15 de professors d’Arts Plàstiques i Disseny i, 4 de mestres de Taller d’Arts Plàstiques i Disseny.
 
S’han deixat per a properes convocatòries les que compten amb un gruix més gros d’aspirants, com són les places del cos de mestre de Mallorca.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Com més feis, pitjor, fa mes de 5 anys

Aquests punts negatius son, segurament, dels docents amb plaça a la concertada, que saben bé que ells no aprovarien cap oposiciò, per fàcil que fos i perr pica competència quebhi hagués.

Valoració:-1menosmas
Per Pregunto, fa mes de 5 anys

I quan pensen sel.leccionar als docents de la concertada també mitjançant oposicions, convocades, organitzades, corregides i adjdicadrs pet la mateixa Conselleria d' Educació?

Valoració:-1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente