algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.72°
16°

MÉS per Menorca pressiona per a la posada en marxa de l’Oficina Anticorrupció

El portaveu de MÉS per Menorca, Nel Martí.

MÉS per Menorca ha sol·licitat aquest dilluns al Parlament la posada en marxa de l'oficina de prevenció i lluita contra la corrupció després de cinc mesos des de la publicació al Butlletí Oficial de les Balears (BOIB) de la llei de creació de l'ens.

La llei estableix que l'oficina anticorrupció dependrà orgànicament del Parlament i que l'elecció del director es realitzarà, en primera votació, per majoria de tres cinquenes parts dels membres de la cambra legislativa. La formació ha considerat que l'elecció del director és un objectiu «fonamental i urgent». «En aquest moment encara no s'ha posat en marxa cap dinàmica d'acostament al voltant de propostes concretes per ocupar aquesta plaça», han lamentat.

En aquesta línia, han assenyalat que «correspon a tots els grups parlamentaris posar-se d'acord en la persona que ha de posar en marxa l'oficina anticorrupció i, per defecte d'aquests, hauria de prendre la iniciativa la Mesa del Parlament». «La posada en marxa de l'oficina no pot esperar més, és un compromís dels 'Acords pel Canvi' i de tots els grups polítics amb representació en la càmera», han manifestat. MÉS per Menorca ha destacat la necessitat de nomenar un director abans de la tramitació del pressupost del Govern per al 2018.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.