nubes dispersas
  • Màx: 17.47°
  • Mín: 11.57°
13°

'Al Molinar, Port Petit' demana un calendari d'actuacions per aconseguir la rehabilitació definitiva del port

'Al Molinar, Port Petit' ha demanat aquest dijous un calendari d'actuacions per aconseguir la «rehabilitació definitiva» del port del Molinar en entendre que aquest «necessita una intervenció immediata» ja que «cada dia que passa, el seu deteriorament s'agreuja».

En un comunicat, les entitats que integren la campanya ciutadana 'Al Molinar, Port Petit' han lamentat que encara no s'hagi consumat «el compromís de rehabilitar» el port del Molinar i afegeixen que la retirada del projecte d'ampliació «no és suficient».

La plataforma veu «urgent i necessari» començar a dur a terme diferents actuacions que impossibiliten que, en el futur, es produeixi «qualsevol nou intent d'ampliació de les instal·lacions del port».

Així, volen que l'Autoritat Portuària de les Balears (APB) i les administracions locals i autonòmiques marquin un calendari d'actuacions per dur a terme aquesta rehabilitació del port i de l'edifici respectant les seves dimensions i estètica actual, mentre que, alhora, s'aconsegueix la continuïtat del passeig marítim a l'alçada del port i s'estableixen les mesures necessàries per blindar el port davant qualsevol futura ampliació.

Segons diuen, estan preocupats que pràcticament en l'equador de la legislatura encara no s'hagi definit el futur projecte per al port i han reiterat la seva petició a les administracions perquè marquin un full de ruta i el calendari a seguir al llarg dels propers mesos per consolidar la conservació d'aquest espai.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.