algo de nubes
  • Màx: 18.82°
  • Mín: 13.93°
19°

MÉS: «El projecte de declaració d'Es Trenc com a Parc Natural supera aquest dimarts el primer tràmit»

Platja d'Es Trenc.

Aquest dimarts el projecte de Llei que declararà Es Trenc parc Natural superarà el seu primer tràmit parlamentari. Això és, per a MÉS per Mallorca«una passa més per fer realitat aquest compromís» ,ja que segons ha assegurat «Medi Ambient és una aposta d'aquest Govern. Abans de l'estiu es preveu que estigui aprovada la Declaració del Parc Natural d'Es Trenc», ha assenyalat el diputat de MÉS per Mallorca, Antoni Reus qui alhora ha recordat que els darrers anys s'ha constatat l'augment de la pressió humana que des del Govern es mira de reconduir.

Reus també ha fet menció a l'aprovació del projecte de Llei de Lloguer turístic que va tenir lloc divendres passat al Consell de Govern. Antoni Reus ha destacat els aspectes positius, ja que permetrà que moltes zones es pugui desenvolupar el lloguer turístic d'una forma adient i «a la vegada regular els aspectes negatius que tenen relació amb l'accés a l'habitatge i amb la sostenibilitat».

El diputat ecosobiranista ha instat a tots els grups parlamentaris a fer feina perquè  la normativa que regularà el lloguer turístic estigui aprovada dins la segona quinzena de juny. «Hem d'estudiar les mancances i fer esmenes. Volem consensuar aquest projecte de llei», que arriba al Parlament després de mantenir nombroses reunions amb els agents implicats i d'haver-hi incorporat en la seva totalitat o parcialment, 200 de les 294 al·legacions presentades.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per O CANVIAU DE RUMB O FOTUT, fa mes de 6 anys

NO VOLEM APARCAMENT, SINÓ COMPANY,
JA HO SABEU.

Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente