cielo claro
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.69°

Sense Límits no hi ha Futur recorda que espera una resposta d'Armengol

El manifest «SenseLímitsNoHiHaFutur», que demana posar límits a la degradació ambiental i del territori a Balears, ha constatat aquest dimecres que porten 100 dies esperant una resposta de la presidenta del Govern, Francina Armengol.

En un comunicat, recorden que el setembre passat es va fer públic el manifest en el qual es demanaven polítiques ambientals «avançades, justes i sostenibles» en les institucions de les Illes.

Així, les 135 entitats socials i més de 5.000 persones que es van adherir al manifest, sol·licitaven cita amb la presidenta Armengol «per fer-li arribar la inquietud ciutadana per l'absència d'una resposta a l'altura de la crisi ecològica que vivim».

«Han passat 100 dies des de la petició, i Armengol no ha trobat mitja hora per rebre als portaveus, i el Govern i el Consell segueixen sense prendre mesures contra la massificació i l'urbanisme salvatge», han lamentat sobre aquest tema.

Segons adverteixen «s'està malgastant una oportunitat històrica, i potser única, per redreçar un model depredador que ens dol més cada dia que passa».

Finalment, les entitats adherides al manifest assenyalen que «cada vegada som més les persones que ens sentim decebudes per la falta de polítiques actives» en defensa del territori i de la qualitat de vida dels habitants de les Illes, al mateix temps que recalquen que «no es cansaran de reclamar i recordar als Governs que «Sense Límits No Hi Ha futur!»

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per N'Armengol només mira per ella, fa mes de 7 anys

Un govern acabat, el PP ja s'acosta, una altra oportunitat perduda.

Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente