algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.74°
15°

Govern i Aviba lluitaran perquè Madrid no suprimeixi el descompte de resident

El portaveu del Govern, Marc Pons.

El Govern i l'Agrupació Empresarial d'Agències de Viatges de Balears (Aviba) han acordat aquest dijous fer feina conjuntament per «fer entendre» al Ministeri de Foment espanyol que la proposta presentada de modificar el descompte de resident «no és justa per als ciutadans de les Illes Balears».

Així ho ha manifestat el conseller de Territori, Energia i Mobilitat, Marc Pons, després de la seva reunió amb el president d'Aviba, Toni Abrines, per analitzar conjuntament la proposta del Ministeri espanyol d'obrir un procés de diàleg amb les administracions de les Balears i les illes Canàries.

Pons ha explicat que l'objectiu de lluitar contra el frau és «comú per a tots», però «les solucions no han de penalitzar als residents, sinó que han d'anar encaminades a incrementar els sistemes de control».

El conseller ha explicat a Abrines la planificació prevista per gestionar aquesta situació, i l'ha informat que «els contactes a escala tècnica ja han començat i aviat mantendrem una reunió amb el ministre de Foment espanyol, que té previst visitar les Balears».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per La veritat, fa mes de 7 anys

Els espanyols autèntics no ens volen als balears
Totes aquestes porcades les fan perquè open que enscanem d'Espanya.

Valoració:0menosmas
Per TONI Abrines, fa mes de 7 anys

No és no !!!. En castellà també sona igual.....

Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente