cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 9.12°

[VÍDEO] Les Feministes Encausades interposen un recurs al Tribunal Suprem

Les Feministes Encausades davant el Bisbat de Mallorca, en roda de premsa.

El grup de suport a les Feministes Encausades i Alerta Solidària, han fet pública en el seu web, la decisió d'interposar un recurs davant la condemna dictada per l'Audiència Provincial de les Illes Balears.

Segons han informat, el recurs consistirà en assenyalar la interpretació «equivocada» i «oportunista» de l'article 523 del codi penal contra les encausades. Una interpretació que, segons consideren, ha duit a una condemna basada en un ús «punitiu» del dret, que «no deixa cap marge a la llibertat d'expressió».

En aquest sentit, el grup de suport de les feministes, ha aclarit que la seva posició continua sent la d'exigir l'absolució de totes les encausades. «És per això que entenem aquest recurs com una forma de continuar amb la campanya de suport», han afegit.

Per això, «fem una crida a la solidaritat als moviments populars de Mallorca, de tots els Països Catalans i d'arreu». En aquest sentit, han informat que pròximament es concretarà la forma que prendrà la nova campanya de suport per aquesta nova fase del procés judicial.

De moment, segueixen rebent fotografies solidàries i organitzant xerrades informatives per explicar els detalls del cas. «Una vegada més agraïm totes les mostres de suport rebudes», han expressat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Crític, fa mes de 7 anys

Tenen tot el dret a interposar el curs que considerin oportú i que, per llei, les correspongui.
Això no obstant, el més probable és que sigui confirmatòria i que, per tant, la condemna sigui ferma.

Jo crec que són lliures de manifestar el que considerin oportú i amb els arguments que considerin convenients. Però no ho havien de fer dins una església i molt menys durant un acte religiós.

I la condemna se l'han cercada. L'anterior bisbe va voler fer un acte conciliatori i varen voler seguir endavant. Em sembla molt bé que considerin que tenen raó i que varen actuar bé. Jo no ho veig així. Però aquesta postura, tan madura i tan valenta com volen fer veure que és, implica també assuminar-ne les conseqüències.

Un cop dit això. Jo som un ferm defensor de la igualtat entre gèneres. I també defens la necessitat de què una dona pugui decidir lliurament interrompre un embaraç no voluntari. Però una cosa és això i una altra cosa ben diferent, és el que varen fer. El dret a l'avortament ja està plenament reconegut i és (i ja fa molts anys) de fet lliure per a qui vulgui a l'Estat i, en aquest sentit, la seva pressumpte valentia i emprenaduria en aquest sentit arriba molts de quinquennis en retard. I, per tant no té cap justificació el que feren.
On si hi ha molt a fer és en el tema de la veritable igualtat. Però això no s'aconsegueix en comportaments violents o contraris a les creences lliures de l'es altres persones. Ni vestint malament ni anant sense maquillatge. Ni insultant els membres del gènere masculí, com si fossin dimonis o, en tot cas, menys que una dona. cosa que tampoc no té cap sentit. Així que.... ja podeu reflexionar una mica..

Valoració:-2menosmas
Per Joana Pol, fa mes de 7 anys

Com sempre, Mallorca demostra que va una bona pila d'anys atrassada, i els mascles mallorquins es varen quedar a l'Edat Mitjana. Feis OI, mascles impotents retrògrads, mereixeu que les dones vos escupin. No: MEREIXEU QUE NI VOS MIRIN. Ah, però ja us preocupau bé d'ocultar qui sou. Si tantes ganes teniu de castigar les dones, si tan mascles sou, per què no donau la cara? Jo escric sempre amb el meu nom, no m'amago de res. COVARDS. Aquí em teniu, espero els vostres atacs personals i fora arguments, perquè no en teniu, només viviu per putejar. Ja sabeu on us envio, retrògrads: A LA M...

Valoració:-1menosmas
Per Ara va de bo., fa mes de 7 anys

Jo pens que quan un comet un acte d'aquest tipus sap perfectament quines son les conseqüències, això si no és que sigui un bambol, no crec que sigui el cas.
Assumir les conseqüències suposa maduresa i sobretot coherència. El contrari em causa rebuig perquè presenta a feministes "figues flors" que diuen ignorar el que saben i cerquen el forat del moix per fugir.
Imaginau en Mandela dient abans d'empresonsar-lo "ui, perdò, jo no sabia que això fos en contra dels qui ens sotmeten...?" Venga al·lotetes, o coherència o a fer punyetes.

Valoració:0menosmas
Per Joan Fiol, fa mes de 7 anys

STOP FEMINAZIS!!!!!!!!

Valoració:-3menosmas
Per Arruix!, fa mes de 7 anys

Ja hauràs tu, que tenstot el dolent dels cans ja que vas ensumant-nos i no ens deixés tranquils

Fora d'aquí, una vegada més.

Valoració:-2menosmas
Per geu, fa mes de 7 anys

De Seneca, nada de nada. A una tal Gago de Burgos, por un delito que todos conocemos, le pedían CINCO años. Recurrió y le han metido CATORCE. Merlucín.

Valoració:-2menosmas
Per Salvador, fa mes de 7 anys

Estas niñas son unas mocosas consentidas. Les invito a hacer algo parecido en una mezquita y verán lo que les pasa.

Valoració:0menosmas
Per Ja ha parlat el Savi Seneca!, fa mes de 7 anys

Als recursos judicials i també als administratius, mai se pot empijorar la situació del que l'interposa.
És un principi de llei i el pitjor que els pot passar, és que se quedin iguals.

Valoració:2menosmas
Per alerta, fa mes de 7 anys

Que vayan con cuidado, que a veces los tiros salen por la culata.

Valoració:-1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente