nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
18°

Jarabo es decanta per la línia de Pablo Iglesias

El secretari general de Podem a Balears, Alberto Jarabo, ha descartat aquest dilluns que hi hagi «friccions» en el partit a les Illes davant l'Assemblea Ciutadana Estatal.

El secretari general de Podem a Balears, Alberto Jarabo, ha descartat aquest dilluns que hi hagi «friccions» en el partit a les Illes davant l'Assemblea Ciutadana Estatal a Vistalegre i ha dit sentir-se identificat amb el projecte d'Iglesias, «Podemos per a totes».

Per la seva banda, el diputat Carlos Saura ha coincidit en la normalitat a les Balears a l'hora de donar suport a les diferents candidatures; en aquesta línia, ha dit que ell mateix i Laura Camargo recolzen «Podemos en moviment» mentre que el diputat al Congrés, Juan Pedro Yllanes, s'aproxima a «recuperar la il·lusió» (Íñigo Errejón).

Malgrat expressar el seu suport a IglesiasJarabo ha recordat que com a secretari general li correspon «neutralitat» i «fomentar que la gent participi en la votació».

No obstant això, ha recordat que manté «una relació excel·lent» tant amb Iglesias com amb Errejón i ha transmès la seva voluntat per a que la «centralitat» del partit imperi «per poder conjugar les diferents corrents».

Així mateix, Jarabo sí ha dit que l'opció d'Iglesias li pareix «la millor per poder aglutinar a més gent» i ha considerat que les restants candidatures «també entenen que és així ja que no han presentat candidatura alternativa a la secretaria general».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Ensenyat, fa mes de 7 anys

Doncs a mi m'hagués agradat que el secretari general de Podem en aquestes illes, hagués estat Antonio Bennassar Moya, persona mes preparada, arrelada i coneixedora de la problemàtica de les nostres illes.
Tal vegada no hi hauria tanta crispació com la que estem vivint.

Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente