cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 8.06°

Son Llàtzer celebra el 15è aniversari fomentant la relació dels usuaris amb el centre

Part de l'equip dierctiu de l'Hospital Són Llàtzer al costat de Patricia Gómez. | CAIB

L'Hospital de Son Llàtzer ha celebrat aquest dissabte els 15 anys de vida amb una jornada lúdica en la qual s'ha pretès fomentar la relació dels usuaris amb el centre i que els treballadors poguessin gaudir d'un dia acompanyats pels seus familiars i amics.

Segons ha indicat el Govern, les activitats que s'han dut a terme al llarg del matí han estat una carrera solidària per a adults i nens a benefici de l'associació Yes with Cancer, classes de zumba amb una aportació solidària per a la Fundació ABAIMAR, jocs i castells inflables pels més petits, un torneig de bàsquet 3x3 i un concurs de coques.

La consellera de Salut, Patricia Gómez, i el director general del Servei de Salut, Juli Fuster, han presenciat el desenvolupament de diverses activitats destinades a fomentar la pràctica de l'esport per portar una vida més saludable, dirigides a adults i a nens.

Docència i recerca

L'Hospital Son Llàtzer es va inaugurar el 15 de desembre del 2001 i «des del principi està compromès amb la docència, la recerca i la innovació per mitjà del desenvolupament tecnològic», segons han explicat des del Govern.

El centre compta actualment amb 420 llits d'hospitalització i des dels seus inicis «bona part dels esforços s'han centrat en la ambulatorización, tant dels processos mèdics com dels quirúrgics, doncs s'entén que així es dóna una millor assistència als pacients». L'àrea d'influència de l'Hospital Són Llàtzer és el sector sanitari de Migjorn, que abasta una població d'uns 250.000 habitants.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.