nubes
  • Màx: 16.96°
  • Mín: 11.11°
15°

Seijas no dimitarà com a diputada

Passarà al Grup Mixt si es confirma la seva expulsió de Podem

La diputada Montse Seijas, a la imatge. | Ultima Hora

La diputada del Grup parlamentari Podem, Montse Seijas, que aquest passat dilluns va ser expulsada pel comitè de garanties autonòmic, ha manifestat la seva intenció de mantenir l'acta de diputada en el Parlament i passar a formar part del Grup Mixt, una vegada es confirmi la seva expulsió definitiva de la formació morada.

Així ho ha indicat Seijas als mitjans de comunicació minuts abans que comenci el Ple, qui ha explicat que se sent "decebuda" per tot allò que està ocorrent, i ha dit que creu que la decisió "ja està presa" i que la direcció estatal confirmarà la seva expulsió.

"El que està passant sembla un atropellament, i això m'indigna, perquè hi ha 5 milions de persones que ens han votat, i això no s'ho mereixen", ha assenyalat Seijas.

Amb tot, la diputada de Podem ha afirmat que el comitè de garanties de Madrid votarà en el mateix sentit que la comissió de garanties regional, atès que, segons ha constatat, l'informe emès aquest dilluns per la direcció de Podem a Balears "venia des de Madrid".

Cal assenyalar que la comissió de garanties de Podem va comunicar aquest dilluns a les diputades Xelo Huertas i Montse Seijas i al membre de la formació Daniel Batxiller la seva expulsió del partit, davant la qual es pot presentar recurs davant la direcció estatal.

El passat 7 de novembre la formació morada va suspendre de militància la presidenta del Parlament i la diputada menorquina per condicionar el suport als pressupostos per 2017 al futur professional de Bachiller.

Fonts del partit han confirmat que aquestes tres persones, que ja van recórrer l'expedient a instàncies autonòmiques, disposen de set dies per recórrer la decisió davant la direcció estatal.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Pilar, fa mes de 7 anys

Quina manca de dignitat!

Valoració:4menosmas
Per Margarita Febrer Obrador, fa mes de 7 anys

Si los demás partidos políticos, tuviesen el "código etico" y lo llevasen a cabo con la rigurosidad de Podemos, seguro que más de uno se quedaría vacío.

Valoració:1menosmas
Per t, fa mes de 7 anys

No dimitirá,no entén el verb DIMITIR,ni en castellà,ni en galleg.Pot esser li hauríen de demanar en català.

Valoració:5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente