muy nuboso
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
13°

L'estació d'autobusos TIB de la Intermodal romandrà tancada entre el 3 i el 6 de desembre

Canvi provisional d'ubicació de l'estació d'autobusos TIB. | CAIB

L'estació d'autobusos de l'Estació Intermodal romandrà tancada del 3 al 6 de desembre, tots dos inclosos, per obres en el paviment, segons ha informat aquest dissabte la Direcció general de Transports.

De forma provisional, durant els dies previstos de l'obra les sortides i arribades dels autobusos TIB a Palma es faran en l'antiga estació d'autobusos del carrer Eusebi Estada, 28.

22 dàrsenes

En l'estació provisional de Eusebi Estada se situaran 22 dàrsenes per a l'estacionament dels autobusos. Precisament per informar als usuaris de la ubicació de dàrsenes i línies es penjaran mapes a l'entrada de l'estació d’Eusebi Estada, i també hi haurà informadors en l'Estació Intermodal i en l'estació provisional per explicar els canvis i aclarir dubtes.

En les pantalles de l'Estació Intermodal, en les dàrsenes de l'estació de busos, en el punt d'informació de la mateixa estació i en les estacions d'Inca i Manacor també s'anirà informant de la nova ubicació provisional de l'estació d'autobusos TIB.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per SHINIGAMI, fa mes de 7 anys

Excelente noticia. Merecerá la pena las molestias causadas los días que duren las obras, en favor de medidas de prevención y seguridad, que desde hace mucho tiempo son más que necesarias. Ojalá y aprovechen el momento no únicamente para el asfalto e incluyan mejoras en dársenas e infraestructuras con amplio margen de mejora. Un saludo ;)

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente