nubes dispersas
  • Màx: 19.48°
  • Mín: 13.93°
19°

UOB reclama a la Conselleria un acte públic de suport als mestres de l'Anselm Turmeda

18396

Unió Obrera Balear, sectorial d'Ensenyament, reclama al conseller d'Educació, Martí March, que convoqui un acte públic de suport als mestres del col·legi públic Anselm Turmeda de Son Roca.

Ara que l'informe d'Inspecció educativa ha constatat que el centre va actuar correctament «és inadmissible que els grupuscles d'extrema dreta continuïn assetjant els docents i que els programes sensacionalistes de televisió persisteixin en la manipulació i tergiversació dels fets» afirma el sindicat.

Davant això des d'UOB s'insta la Conselleria «a fer un acte públic de suport i desgreuge on hi pugui participar la comunitat educativa». Segons UOB, «és el mínim que es mereixen uns docents que fan feina en condicions difícils, ni que sigui per agrair-los la seva professionalitat» i «compensar el calvari que estan passant i contrarestar el circ mediàtic que determinats sectors hostils als mestres de l'escola pública continuen alimentant interessadament».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Marga, fa mes de 7 anys

És ben necessari aprofitar qualsevol oportunitat per mostrar públicament el suport social cap als mestres. Mai és prou valorada la tasca que fan.

Valoració:3menosmas
Per Quin mal als ulls!, fa mes de 7 anys

Col·legi, no "Col-legi"

Valoració:2menosmas
Per M, fa mes de 7 anys

Aquest cas de la escola Anselm Turmeda, acabarà a Sàlvame. I de passada, també poden convidar al programa a na Prohens, perquè debatesqui amb la Esteban i resta de tertilians.

Valoració:15menosmas
Per Colobra, fa mes de 7 anys

Jo m'hi apunt. Estic cansat de sentir parlar malament dels mestres. Avui mateix he agafat a dos ninets de 3 anys, que havien partit del parc de Sant Magí, mentre dues mares cotorrejaven.
Si això mateix li passa a una parvulista amb 25 nins, l'escorxarien.

Valoració:19menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente