cielo claro
  • Màx: 22.59°
  • Mín: 13.08°
22°

El TSJIB confirma la il·legalitat de la llicència del camp de golf de Son Bosc

Obres de construcció del camp de golf el març de 2010, abans de ser paralitzades pel Govern mitjançant la declaració de la ZEPA

Segons ha informat el GOB aquest dilluns, la Sala de lo contenciós-administratiu del Tribunal Superior de Justícia de les Balears ha desestimat novament el recurs de l'Ajuntament de Muro i els promotors per a la construcció del camp de golf a Son Bosc.

El passat mes de febrer el jutjat de lo contenciós-administratiu número 2 de Palma sentencià a favor el recurs interposat l'any 2008 pel GOB i el PSM contra la llicència atorgada per l'Ajuntament de Muro per construir un camp de golf a Son Bosc.


Davant la sentència, l'Ajuntament de Muro i Golf Platja de Muro S.A. Presentaren un recurs d'apel·lació. Ara, mitjançant una nova sentència el passat 11 d'octubre, la Sala de lo contenciós-administratiu del Tribunal Superior de Justícia de les Balears ha tornat a desaprovar el recurs de l'Ajuntament i els promotors.

D'aquesta manera «confirma de bell nou la il·legalitat de la llicència i imposa les costes del procediment als apel·lants», i han assegurat que «la sentència és clara i contundent, confirmant que l'ajuntament el gener del 2008 no podia atorgar la llicència per al camp de golf, ja que la legalitat vigent en el moment no ho permetia (la zona havia estat protegida prèviament per les Directrius d'Ordenació Territorial)».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Espanyistan, fa mes de 7 anys

2008 a 2016, 8 anys.
acollonant la justícia pperra y sociata,
encara sort i gràcies.

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente