algo de nubes
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 9.02°
10°

Font a Armengol: «Fa olor de Govern en minoria»

El PI s'ha referit a la crisi que viu el PSOE

17780
El portaveu del PI, Jaume Font.

El portaveu parlamentari del PI, Jaume Font, ha etzibat aquest dimarts a la presidenta de l'Executiu balear, Francina Armengol, que la situació «fa olor de sang i a Govern en minoria», al que ella li ha replicat que està «en condicions de seguir lluitant, com sempre, i avui que faig festa encara en millors condicions», ha declarat en al·lusió a la celebració del seu sant.

Abans de formular una pregunta parlamentària, Font ha recordat a la presidenta que ja l'havia avisat que els seus socis «no són de fiar» i ha destacat que ara «li volen prendre els socialistes de cor», ha dit després que MÉS i Podem diguessin als socialistes que les portes dels seus respectius partits estan obertes.

Davant aquestes paraules, la líder de l'Executiu ha remarcat que està en «condicions de seguir lluitant»



Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Luna Barceló, fa mes de 7 anys

Sr. Font uns fan olor a minoria i altres fan olor a naftalina... menys privilegis a tots i facin feina de d'una vegada que amb els sous que els paguem ja es podien esforçar un poc més. No sé com no tenen un poc de vergonya.

Valoració:1menosmas
Per M, fa mes de 7 anys

Si Podem abandona el Govern, sempre hi són a temps d'entrar-hi ells. És clar que només tenen tres escons, però menys és res.

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente