nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín:
17°

MÉS exigeix a l'Estat espanyol les competències del domini públic marítim-terrestre

MÉS ha publicat aquest dimarts una proposició no de llei per exigir les competències de Demarcació de Costes i, per tant, les competències executives del domini públic marítim-terrestre.

L'objectiu és «evitar la privatització del litoral balear» i en considerar que «és absurd que sent Balears una de les Comunitats Autònomes amb més quilòmetres de costa» aquest organisme depengui directament de l'Estat espanyol.

En roda de premsa, el portaveu de MÉS en el Parlament, David Abril, ha explicat que la proposició no de llei insta a l'Estat al fet que modifiqui la Llei de Costes per fer efectiu l'article 32.17 de l'Estatut d'Autonomia, que estableix «textualment» que les competències del domini públic terrestres «han de ser de la CAIB».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per És factible, fa mes de 7 anys

El que no és normal, es que una nació que no ens aprecia gens,.qe només ens té per dur-s'en els nostres guanys i repartir-los entre les seves terres preferides, Ès dediquin a espenyar el nostre fóns marí per tal d'obtendre beneficis que gaudeixen els que es troben a cents i milers de milómetres i mentre, ens deixin sense feina no flora marítima i de litoral i a més ens exposen a qualsevol catàstrofe amb les seves pràctiques. I tampoc moralment ténen dret a fer tomar edificis típics i històrics que son spbre la costa des-de fa centenis mentre permeten xalets, splàriums i piscines de gent poderosa, rica i que és afí als governants.
Cessió de la gestió civil de Costes al Govern.

Valoració:-3menosmas
Per Xesc, fa mes de 7 anys

A bossot,
M' encanta que me digues aixo, fa 5 anys que visc a molts de milers de kilometres de Mallorca, la qual cosa no vol dir que no estiga molt interessat amb el que passa, per que som mallorqui i la meva familia viu a l' illa
BOSSOT !!!!!!

Valoració:6menosmas
Per BAH!, fa mes de 7 anys

Aquesta gentussa, ho vol tot pels castellans i l´espoli total de la nostra terra els posa.
Que facin el que vulguin, però que no ens diguin renegats a noltros.

Valoració:8menosmas
Per boss-ot, fa mes de 7 anys

Xesc.- Si para mi España fuese una pesadilla, te juro por mis muertos que hace años que la habría abandonado, marchándome lejos, muy lejos.

Pero tú, en lugar de hacerlo, te pones a rebuznar y no moverte ni un palmo. Sé coherente, aunque sea solo una vez en la vida.

Valoració:-1menosmas
Per I doncs, fa mes de 7 anys

Malgrat Madrid no doni les competències del litoral marítim-terrestre, és bo que se´el ho reclami perquè poden obtenir alguna concessió. sobre les mateixes o que s´encarregui al Govern la gestió en el que respecta a les parts no implicades en la defensa del territori i això, si que esta previst a la Constitució. Les costes de cada una de les nostres illes, son de manera natural nostres i de ningú més. I si demanes cent, tan vegada te donin vint o trenta, però si no dius res i encara tot te pareix be, no te donaran res.

Valoració:3menosmas
Per Xesc, fa mes de 7 anys

David es mes probable que me toqui El gordo de Nadal que Madrid te fasi can. Quan despertarem daquesta pesadilla anomenada Espanya ?

Valoració:6menosmas
Per ¿?, fa mes de 7 anys

Hablando de camisas. O debe tener cuarenta de iguales, o no se la quita ni para dormir. O la única que pueda tener, la lava cada noche. No falla.

Valoració:0menosmas
Per menorquin, fa mes de 7 anys

Habeis visto la camisa del barbas, va de camuflaje y el gafitas se parece al cuñado de Aznar....

Valoració:1menosmas
Per Maria Magdalena, fa mes de 7 anys

Ja han tornat de les magnífiques vacances que han tengut? O encara n'han de tenir més? Mallorca més que mai en mans dels hotelers, feta un autèntic nyarro ambiental i ara aquests dos per dissimular se posen en pla sobiranista. Tot plegat és una autèntica vergonya.

Valoració:2menosmas
Per Ux!, fa mes de 7 anys

Castella no te ni ha tengut mai cap mar i molt menys el nostro Mediterrani sigut seu. Si els castellans fossin mediterrànis, serien més simpatics i agradables i també més ben plantats i ben plantades.

Valoració:6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente