algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

El GOB vol refugis de fauna per evitar la proliferació de la caça

Aquest dilluns ha començat el període de caça de 'mitja veda', que s'allargarà fins al 12 d'octubre. Durant aquest període es permetrà la caça de conills, llebres, tudons, coloms salvatges, guàtleres i tórtores europea i turca.

El GOB ha recordat que «la densitat de caçadors a Mallorca és molt alta (triplica la mitjana estatal per unitat de superfície), que el territori de Mallorca està molt poblat i majoritàriament dedicat a altres usos (agrari, residencial, d'oci, etc.) i que existeixen pocs espais on la caça estigui permesa».

Per això l'entitat ecologista ha recordat la seva proposta de declaració de refugis de fauna (una de les opcions que tenen els propietaris per aconseguir que no es caci dins casa seva i, fer possible així la tranquil·litat i la conservació de la fauna).

Finalment, ha recordat que el requisit per poder declarar un refugi de fauna és comptar amb una superfície mínima de 10 hectàrees, que poden pertànyer a un o més propietaris, sempre que hi hagi continuïtat entre les diferents parcel·les.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per nofret, fa mes de 7 anys

Els del GOB de cada vegada pixen més fora de test. La caça és una de les poques sortides econòmiques que tenen moltes de finques de fora-vila. No estaria gens malament que la proposa del Grup anàs acompanyada de suggeriments per poder treure qualque rendiment al terreny: llogar-los per fer educació ambiental, per anar-hi de safari fotogràfic de tortugues o eriçons o deixar-les estar per a que -cobrant una bona subvenció- serveixin per a fer-s'hi fotos ... Sempre fan el mateix, intervenir i parlar d'allò del que no viuen i dir que han de fer els altres del que tenen.
A ... i per cert, quan els refugis de caça estiguin infestats de conills que no permetin sembrar-hi res... fer iniciatives popular d'adoptar-los i dur-los a la Trapa, on els agents mediambientals els hauran d'afusellar perquè mengen endemismes ...

Valoració:1menosmas
Per Anti-caçadors, fa mes de 7 anys

Molta gent ha mort per culpa drls trets dels caçadors. No fa massa,. Ciència un caçador va matar.a un home.que cercava bolets. I la majoria dencaçadors beuen "suc" mentre cacen.

Valoració:1menosmas
Per yuan, fa mes de 7 anys

Creo que los pancas utilizais muy malos modos y lenguaje. Es como si vivieseis amargados. Aprovechad vuestro mundo de fantasia y sed felices. Para bajaros a la realidad ya estoy yo... pero no hsce falta hablarme asi qie me ofendere y me ire.

Valoració:0menosmas
Per Calla, fatxa!, fa mes de 7 anys

Parlam de caça! Tanmateix no ens amirem d'aquí.

Valoració:5menosmas
Per yuan, fa mes de 7 anys

Y ademas hay que tener en cuenta que todos los cazadores so españolistes/feixistes/imperialistes... tots andalusos.

Valoració:-1menosmas
Per I doncs, fa mes de 7 anys

Sense comptar les espècies protegides que s´han carregat per ignorància o per no veure bé i disparar, o encara pitjor: els milers de persones que cada dia moren en tot el món, pels trets perduts de caçadors.

Valoració:2menosmas
Per Són uns indecents, caçadors., fa mes de 7 anys

Aquí està el problema 10 hectàrees és molt.

Ahir ja hi havia ple de escopeters pegant tirs a simples turques.

Pocs animals que hi ha i encara a tirs.

Gràies a na Munar UM que va fer proliferar la caça.

Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente