algo de nubes
  • Màx: 17.74°
  • Mín: 8.69°
17°

Els nostres lectors creuen que les Balears es massifiquen massa durant l’estiu

Clara majoria. Els nostres lectors consideren que les Balears es massifiquen massa durant l’estiu. En concret el 67.76% ha considerat que el volum de població és insoportable i el 25.14% ha considerat que per aquest motiu és necessària una ecotaxa.

Per contra, un 3.55% ha considerat que encara es pot acollir més turisme. El mateix percentatge de gent que ha considerat que encara cal promocionar més el turisme de ‘sol i platja’.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Biodramina, fa mes de 7 anys

@Josep Pagés i Canaleta de Cardedeu

Pero, qué coño estás diciendo?.
No se te entiende una mierda.

Valoració:-4menosmas
Per Josep Pagés i Canaleta de Cardedeu, fa mes de 7 anys

Fere un chiste malo , els que no els agrada ELS TURISTES QUE MARXIN ha ha ha pero a los Turistes ni tocarlos els pagan els sous als politics alcaldes i alcaldesas i penseu que cobren molt . Per lo tan necesiten molts Turistes nomes per pagar als sous dels politics els seus cotxes oficials y privilejios dels que disfruten SINO TUBIERAMOS TURISTAS No abria dinero per els Politics Corruptas NO Abria SOBRE SOUS PER 40 ALCALDES A CATALUNYA EN DIETAS Els Turistes SALVEN A ESPAÑA Y NO PAS RAJOY ..Repateixo qui cregui ja mases TURISTES MASA MASSAFICACIÓ ¿ Que pasaria si no tinguesin Turistes ?

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente