nubes dispersas
  • Màx: 17.58°
  • Mín: 8.69°
17°

Skibinsky va ser sancionat per abandonament del quiròfan durant una intervenció i per absentisme injustificat

15838

Segons ha pogut confirmar aquest diari, Jorge Sibinsky, president de l'Associació de pares separats i activista antifeminista, ha estat expedientat en almenys dues ocasions pel Servei de Salut. Una per mala praxi professional i l’altra per absentisme laboral, segons explicaren fonts del mateix Servei de Salut. Els dos expedients foren oberts durant la segona legislatura en que el Govern estava presidit per Jaume Matas. L’any 2005 li’n fou obert un primer per faltes greus o molt greus. Entre d’altres, Skibinsky hauria abandonat un quiròfan durant tres quarts d’hora sense donar-ne explicació i deixà el pacient en el seu interior pendent d’intervenció. Aquest primer expedient també assenyalà que l’oftalmòleg hauria abandonat el servei i hauria deixat un pacient programat per ser intervingut quirúrgicament.

A més, hauria carregat la bateria d’un telèfon mòbil en l’interior d’un quiròfan, malgrat estar expressament prohibit, i hauria modificat la programació dels pacients que s’havien de sotmetre a intervenció quirúrgica, obviant les funcions del Servei d’Admissió i les indicacions en contra de la subdirecció mèdica. Aquest primer costà a Skibinsky una suspensió de 3 anys i 8 mesos de sou i feina. L’Administració de Jaume Matas, però, no arribà a fer efectiva la sanció per causes desconegudes. L'any 2009, la Conselleria de Salut i Consum li posà una nova sanció. Skibinsky va ser suspès dos mesos per absentisme laboral injustificat. L’oftalmòleg hauria deixat de comparèixer al seu lloc de feina quatre dies després d’haver rebut una alta mèdica.

D'altra banda, aquest dissabte s'ha sabut que el fiscal en cap de Balears, Bartomeu Barceló, ha decretat l'arxiu de la denúncia presentada per la directora insular de Igualtat del Consell de Mallorca, Nina Parrón, i Aligi Molina, regidor del mateix departament de l'ajuntament de Palma contra Skibinsky, en entendre que no va cometre els delictes de tracte degradant i vexació injusta en qualificar de «crim passional» i no «acció masclista» l'acció de l'individu que va cremar la seva parella a Alcúdia el passat 29 de juny després d'una discussió.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 3
Siguiente
Per Goriet, fa mes de 7 anys

Ni noms Joan, ni has anat a custureta.
No saps escriure ni la llengua del teu imperi perdut.

Valoració:4menosmas
Per IB3 en català!, fa mes de 7 anys

Mentrestant (16h 15', 18-7-2016) IB3 emet, per desgràcia, una altra pel·lícula en foraster.

Valoració:1menosmas
Per Aturmeda, fa mes de 7 anys

N'he vists de més ràpids, t'ha costat devuit anys, però al final ho has entès. Bon vent!

Valoració:8menosmas
Per joan, fa mes de 7 anys

Por cierto que paso con el señalamiento del policia que os va chivar na marineta? Por que lo quitasteis? Amenazo con demandaros? Como se atreve!!!

Valoració:0menosmas
Per joan, fa mes de 7 anys

Y como pueden contratarlo de interino despues de la denuncia que estamos haciendo aqui??? Antes de baremarlos a estos funcionarios publicos soapechosos de actividades anticatalanas deberian pasar por el filtro de este panfleto para dar el vistobueno o para vetar su contratacion... get him up against the wall!!

Valoració:0menosmas
Per BAH!, fa mes de 7 anys

Perquè deixau que aquesta tarats venguin aquí a insultar-nos? Ànims! Si són polítics coneguts no diran res si s' els esborren els comentaris, perquè bo fan d'amagat.

Valoració:6menosmas
Per unaperaqui, fa mes de 7 anys

Mem si el treuen de l'illa ja!

Segur que va deixar el pacient tirat perquè li va parlar català!

Valoració:8menosmas
Per No diguis dois, fa mes de 7 anys

El meu comentari anava per en Pancateto.

Valoració:8menosmas
Per No diguis dois, fa mes de 7 anys

Eren (o son) de la teva corda, no de la nostra que fa tres-cents anys que només rebem. I el pecat comès, és només el de no voler que ens esborrin com a poble.

Valoració:10menosmas
Per slort, fa mes de 7 anys

Allò que molesta més els "trolls" (els que escriuen en foraster en aquest fòrum ho són) no és que valorin els seus comentaris en vermell o que opinin en contra d'ells -això els permet de continuar replicant-; sinó que no els facin cas. Per tant, la cosa millor que es pot fer és no respondre'ls i deixar-los la puntuació en blanc; fins i tot, no llegir les seves opinions. D'aquesta manera, la provocació que pretenien no té cap efecte.

Valoració:9menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 3
Siguiente