cielo claro
  • Màx: 22.63°
  • Mín: 13.08°
22°

Armengol: «El pacte de Govern gaudeix de bona salut»

Armengol ha recordat que el Govern es va conformar «des d'un acord parlamentari» i ha destacat la «pluralitat política», que «presenta resultats molt bons». | CAIB

La presidenta del Govern, Francina Armengol, ha assegurat aquest divendres que el pacte de govern a les Balears «gaudeix de bona salut» i ha descartat que pugui veure's afectat per les negociacions per formar Govern en àmbit estatal.

Armengol ha recordat que el Govern es va conformar «des d'un acord parlamentari» i ha destacat la «pluralitat política», que «presenta resultats molt bons».

Segons la cap de l'Executiu, «varem signar uns acords del canvi que són públics; hem aprovat el pressupost dins del termini i en la forma escaients i aquest s'ha anat executant en un full de ruta pactat».

L'entrada de Podem al Govern Estatal

La presidenta ha afirmat que encara que seria «lògic que Podem hagués entrat» fa un any en el Govern al costat de PSIB i MÉS, «va decidir que tenia una implicació diferent» i actualment «no hi ha un debat real» sobre aquesta possible entrada sinó que «és un tema completament tancat».

En el mateix sentit, sobre la possibilitat que Podem retiri el suport al Govern a les Balears, Armengol ha indicat que no se li ha traslladat aquest escenari i ha afegit que «qüestionar un Govern autonòmic sobre la base del que passa en àmbit estatal em sembla poc respectuós en un sistema democràtic».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per IB3 en català!, fa mes de 7 anys

Mentrestant (16h10', 4-7-2016) i per desgràcia, IB3 emet una altra pel·lícula en foraster.

Valoració:-1menosmas
Per Filiprim, fa mes de 7 anys

Sí que sé que és una metàfora, i precisament aquest titular no n'és una.

Valoració:-1menosmas
Per Quinsdois, fa mes de 7 anys

Vostè no sap el que és una metàfora?

Valoració:1menosmas
Per Filiprim, fa mes de 7 anys

Les persones gaudeixen de bona i de mala salut, depenent de si el seu organisme està o no lliure de malalties. Els partits, les coalicions, els pactes de govern i els governs no són organismes i, per tant, no poden tenir bona o mala salut.

Valoració:-2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente