algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Prohens: «El moment que viu el PP en temes de corrupció és molt complicat»

La portaveu del Grup Parlamentari Popular, Marga Prohens, ha opinat aquest dilluns que «totes les persones que estan implicades en casos de corrupció o estan sent investigades haurien de fer un pas enrere i haurien de deixar el PP, pel bé del partit i pel bé de la majoria de persones que formen d'aquesta formació i que res tenim a veure amb aquesta corrupció que està obrint els diaris i que tant ens avergonyeix i tan poc ens representa».

Així ho ha assenyalat en roda de premsa en ser preguntada per la decisió d'Esperanza Aguirre de deixar la presidència del PP de Madrid, que ha atribuït a una «decisió personal».

Amb tot, ha admès que «el moment que viu el PP en temes de corrupció és molt complicat» pel que ha considerat que el partit «hauria de reflexionar», si bé, ha aclarit, que els polítics i militants de la formació «no ens sentim representats per aquesta gent».

«Si la gent del carrer s'indigna pel que està passant, a nosaltres més», ha assegurat, ja que «ens posen a tots en el mateix sac», quan hi ha milers d'afiliats i simpatitzants del PP balear que «treballen molt» i que són totalment aliens a aquest tipus de situacions.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per I doncs, fa mes de 8 anys

Mirau: A zones rurals de l´Índia hi ha cabanes fetes amb merda de vaca, la merda de vaca forma part de la seva estructura i no se pot separar de la construcció. Igualment li passa al PP, que està construït amb corrupció, forma part de la seva estructura i tampoc se por separar de la seva arquitectura. És així i no se pot canviar.

Valoració:7menosmas
Per Macià, fa mes de 8 anys

El problema del PP, i a d´altres com va ser UM en el seu temps, és que sencillament des de la seva fundació, hi ha gent al partit, que té com a única intenció entrar dins aquesta formació, per viure be i fer-se ric a costa de la política.
Durant molts d´anys els ha anat be, i en moltes ocasions, el model d´aquesta gent ha estat un exemple per molts d´altres que han anat fent sa bolla més i més grossa fins que el tassó simplement ha vessat.

Valoració:7menosmas
Per Fora castellans, fa mes de 8 anys

La victoria final sera expulsar al PP a les seves patetiques terres castellanes, patria de ganduls, inutils i xorissos
Fora el castellanisme de les nostres terres, Castella, nacio perdedora i cul del sac del mon democratic
Mort al franquisme
Fora castellans irrespetuosos amb la cultura de les terres d'acollida

Valoració:7menosmas
Per spain is pain, fa mes de 8 anys

Jo proposaria la il·legalització del PP per ser una organització criminal.

Valoració:9menosmas
Per Sac de gemecs, fa mes de 8 anys

Encara que en sortís tothom de dins el cove, sempre en quedaria a dins uns restes que tornarien a contaminar qualsevol cosa que hi tornassin a posar. El cove s'ha de tirar, millor dit, se n'ha de fer un foc. I els corruptes que vulguin entrar dins el cove nou, se'ls digui que NO en rudes. No hi ha més remei. Sra. a veure si deixa de defensar impossibles. Se pensa que la gent és beneita? Sí, s'ho pensa. I el més trist de tot,és que té raó.

Valoració:5menosmas
Per Toni, fa mes de 8 anys

Aquesta dona (molt maca, per cert) farà historia amb les seves perogrullades i discursos buits i absurds. A veure, qui es el seu mentor, Sra. Prohens? Au, idò, calli que està mes maca i, a sobra, no fera el ridícul. O es pensa vostè que mos xuclem es dit?
El PP es una màquina de generar corrupció, o encara no ho ha vist, vostè això? Si no vol conviure amb la corrupció marxi a un altra partit que no en tingui, així no haurà de defensar el que no te defensa. Veu que fàcil? Ja sap vostè que el seu “immaculat” partit està acusat de corrupció per la Justícia? Ja no es tracta de unes pomes podrides dins el cove, es el cove que podreix ses pomes en el cas del PP. Per ventura hauria de demanar una refundació del partit, així seria mes coherent i no mos faríem un fart de rialles cada vegada que obri la boca.

Valoració:9menosmas
Per Segurament, fa mes de 8 anys

Encara és capaç de donar-li la culpa al Pacte. Hi ha barra per això i per més coses.

Valoració:8menosmas
Per Tomeu, fa mes de 8 anys

Vos ho heu guanyat a pols. Per acció o per omisió.

Valoració:15menosmas
Per Joan, fa mes de 8 anys

És des de sempre. En Cañellas i na Salom ja haurien d'haver anat a sa presó pes cas Túnel d Sóller.
Hem de tenir en compte dues coses:
-Les lleis espanyoles ja estan fetes per salvar els corruptes perquè els casos poden prescriure i per l'existència d'aforats.
-Si parlau amb qualsevol policia nacional o guàrdia civil vos confirmarà que sempre hi ha més delictes sense descobrir que descoberts. O sigui que imaginau-vos si sortís tot.

Valoració:20menosmas
Per astorat, fa mes de 8 anys

Jo lo que crec Sra. >Prohens és que el mal está molt estés i afecta.... a un part important del PP. Recorda que d´altres paisos com Italia, ja ho han patit? I com va acabar la festa de la corrupció entre- democracia cristina i socialistes? Cerqui la resposta en bé de la societat.

Valoració:21menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente