nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín:
18°

Centenars de persones es concentren a Eivissa en contra de la matança de cabres des Vedrà

Centenars de persones s'han manifestat en contra de l'extermini de cabres d'Es Vedrà. | UH-Eivissa

Prop de mig miler de persones s’ha concentrat aquest dissabte a Eivissa per protestar contra la matança de cabres des Vedrà projectada pel Govern. Durant la protesta s’han exigit responsabilitats polítiques.

En aquest sentit, el partit animalista PACMA ha entregat aquesta setmana a la Conselleria 18.590 firmes per aturar el projecte. També es reclama la dimissió de Miquel Vericad, conseller insular de Medi Ambient, i de Caterina Amengual, directora general d’Espais Naturals i Biodiversitat del Govern.

El partit animalista també ha demanat que les polítiques de control poblacional deixin de ser d’aquest tipus i reclama unes mesures més ètiques, com l’esterilització dels animals que puguin causar problemes ecològics.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 3
Siguiente
Per Boc, fa mes de 7 anys

Aquesta xusma animalista són aquests que van a viure a un poble i deixen el ca a lloure i provoca matances d'ovelles. També són aquests forasterpijos que van a viure a un poble i denuncien un veïnat perquè té un gall que canta.
En fin, pardals amb anses.

Valoració:3menosmas
Per Resumint, fa mes de 7 anys

Mentre se parla de cabres no se parla de corruptes.

Valoració:9menosmas
Per Pere Llofriu, fa mes de 7 anys

Segons el reportatge d’IB3, els mantres repetits pels manifestants eren paupèrrims, un que cridava l’atenció era que “sabien” d’alternatives per dur les cabres no sé on, idò ja poden fer via a buidar la serra de Tramuntana, que no esperin pus. Aviat tot serà “flora de penyal”. Demanin disculpes als responsables insultats (ha costat massa arruixar el PP, no anem de berbes) i els proposin un full de ruta per eliminar les cabres de la Serra.

Valoració:6menosmas
Per Resumint, fa mes de 7 anys

El President de PACMA va ser neonazi. Molta gent no ho.sap a això.

Valoració:7menosmas
Per Pere Llofriu, fa mes de 7 anys

Facebook de PACMA, dia 10 de febrer, contra la descabrada d’es Vedrà i convocant la manifestació


https://www.facebook.com/PartidoAnimalista.PACMA/?fref=ts

Pràcticament tots els comentaris són insults irracionals, indignes de l’espècie humana.

Valoració:4menosmas
Per En Figuera, fa mes de 7 anys

Estic en contra des maltractament animal i pot ser sí hi havia alguna altra manera de fer-ho sense riscs sanitaris, però personalment don per bons es arguments de sa Conselleria i crec que amb aquest tema s'ha fet molta demagògia.

Per una altra banda, m'agradaria saber quants PPePPeros hi havia a aquesta manifestació... Amb tota probabilitat a sa manifestació hi havia gent que se'n toca es dellonses pel que fa a es respecte a es animals i només hi eren per atacar i desgastar es govern demanant dimissions (demagògia i hipocresia) aprofitant-se d'un sentiment i un ideari tan noble com és es des Moviment Animalista (més demagògia i més hipocresia).

#ppstyle

Valoració:5menosmas
Per sebastia, fa mes de 7 anys

Me pareix correcte llevar les cabres des vedra
tambe m'agraden les corregudes de bous . En canvi em repugna la pornografia que pens que s'hauria d'ilegalitzar

Valoració:-6menosmas
Per Pere Llofriu, fa mes de 7 anys

“PACMA pide la dimisión de Caterina Amengual (MES per Mallorca) … y de Miquel Vericad, conseller insular de Medio Ambiente, por llevar adelante esta matanza.”

Es Vedrà s’ha descabrat: això, insistesc, és l’acció directa més valenta que han duit mai a terme cap polític per aquí, i el millor per la proteccio de la Natura.

Tant és així que el senyor Miquel Vericad, a rel de les firmes de PACMA, ha rebut amenaces greus (un cas semblant a allò que ha duit els titellaires 5 dies a la presó). Doncs resulta que tot ha estat una malentès (o no?). El senyor veridad no se’n cuida des Vedrà.

La manifestació amb aquests antecedents desprestigia les manifestacions: qui prodest?

A la manifestació, casualment, hi havia gent del PP que prohibiria les manifestacions, i al que a l’anunciat diuen “matanza”, quan el PP comandaven li deien “descaste”.

Valoració:7menosmas
Per Pere, fa mes de 7 anys

El missatge de “Enganyat” és prou clarificador. Una altra de les alegries-trampa de l’internet són les signatures virtuals. No és el mateix que un militant del GOB te digui “firma aquí” que rebre un correu de “change.org”, ja no tot es romàntic. Si abans de firmar haguéssin pegat una ullada per les llorigueres virtuals de PACMA, no haurien firmat ni un 10%, i si contas 1 €, ningú.

Valoració:9menosmas
Per Pep, fa mes de 7 anys

Déu mevet Pere Llofriu, tens una manera molt peculiar de demostrar coses sense un sol argument, això si que és embullós.
I a en Bernat confirmar-li que he estat jo que he dit "assassinat", és una llicència que m'he permès perquè quedàs clar el meu rebuig. També he posar "qu" enlloc de "que" i "en tengut" enlloc de "hem tengut" i altres incorreccions, aquestes sense voler.

Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 3
Siguiente