muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín: 12°
16°

Bauzá: Sis mesos al Senat, cap iniciativa

José Ramón Bauzá jurant el càrrec de senador. | Arxiu UH

Han passat sis mesos des que el 9 de juliol de 2015 l'expresident de les Balears José Ramón Bauzá pregués possessió com a senador autonòmic. D'aquests sis mesos se n'han de descomptar els de novembre i desembre en els quals el Senat estava dissolt a l'espera de la constitució de la nova cambra.

Tot i això, al llarg dels gairebé quatre mesos efectius de feina com a senador autonòmic per les Balears, el conservador, no ha fet al Senat cap proposta ni ha presentat cap iniciativa. I és que Bauzá tan sols ha tingut una única intervenció a la cambra alta. Era el 30 de setembre quan, en qualitat de portaveu adjunt del PP a la comissió de Defensa, justificava el pressupost d'aquesta àrea.

Poques setmanes després d'aquella única intervenció de Bauzá al Senat espanyol, compareixia al Parlament de les Illes Balears per retre comptes de les tasques desenvolupades com a senador autonòmic al llarg dels gairebé quatre mesos.

En aquella jornada tots els partits varen interrogar Bauzá en referència a la feina realitzada. Una de les intervencions era la del diputat de MÉS David Abril. L'ecosobiranista preguntava a l'expresident si la millor manera de desplegar la seva tasca com a senador autonòmic per Balears era la defensa del pressupost del Ministeri ja esmentat. La resposta de Bauzá; «la defensa nacional és molt important, per no dir que la més important, com ara es demostra amb la lluita contra l'amenaça jihadista».

El passat 29 de gener es constituïa l'onzena legislatura del Senat espanyol, al davant quatre anys en els quals els senadors per les Balears tindran l'oportunitat de defensar a la cambra alta els interessos de l'arxipèlag.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 3
Siguiente
Per Bon al.lot, fa mes de 7 anys

Els seus "majors" han dit això de " Te quedes aquí quietet i sense dir res, o no hi haurà cap premi.

Valoració:6menosmas
Per Tomeu, fa mes de 7 anys

A cobrar i a callar. A viure de rentes. Les rentes dels pobres desgraciats que cada dia hem d'anar a fer feina, per a mantenir aquets vagos aprofitats que no fan res, més que cobrar i robar.

Valoració:14menosmas
Per Així es demostra que no sap fer res., fa mes de 7 anys

Quin senador, més eixerit. Quin Senador! No diu ni mu. Ens hem ben lluït!

Valoració:11menosmas
Per I doncs, fa mes de 7 anys

Jo no crec que pensin que som com els ximpanzés, que al cap i a la fi també son primats de la mateixa família que els humans. Tenc la seguretat de que a Madrid se pensen que els habitants de les Illes Balears, som com els peixos garrarrufa, que se mengen els calls dels peus i se posen molt contents, d´alimentar-se de les pellarofes suades i pudentes, dels clients dels seus explotadors.

Valoració:13menosmas
Per En Figuera, fa mes de 7 anys

@unaperaqui

Home!! A mem si després, quan vengui aquí algun madriZleÑo i baixi de s'avió, esperarà que li pengin es "collar de flors" un grup de monees...

Certament, crec que algú ( a madriZ) ja s'ho pensa

Valoració:12menosmas
Per I doncs, fa mes de 7 anys

Almanco seria més "agut" i tal vegada també sabria tocar els platets o el tambor.

Valoració:11menosmas
Per unaperaqui, fa mes de 7 anys

Tendriem millor representant al senat si hi haguéssim enviat un ximpancé!

Valoració:12menosmas
Per Pilar, fa mes de 7 anys

Ai Botó, Botó! Que ets de beneitó!

Valoració:10menosmas
Per Tivasdan, fa mes de 7 anys

No ha fet res en sis mesos, ni farà res en quatre anys. Per sort nostra. Ara només faltaria que es posàs a fer despropòsits, com va fer a Balears. Aquest sols està al Senat per poder ser "aforado", si se destapa algun assumpte brut. I a més de pagar-lo per no fer res, és molts de dies per la farmàcia. Lloc d'on no hauria d'haver sortit mai.

Valoració:13menosmas
Per Roberto, fa mes de 7 anys

Sean serios. Tomó posesión cuando ya finalizaba la legislatura y se disolvió el Senado y se convocaron nuevas elecciones. Y miren como están las cámaras ahora de Congreso y Senado a punto de arrancar.

Esta noticia seria noticia de aquí medio año, ahora me parece q esta hecha para fastidiar.

Valoració:-15menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 3
Siguiente