cielo claro
  • Màx: 19.52°
  • Mín: 9.62°
15°

Els canals 33/Súper3 i 324 «tornen» aquest dijous a les Balears

Gairebé nou mesos després de la pèrdua de les emissions dels canals de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) 33/Súper3 i el 324, la matinada d'aquest dimecres a dijous les Balears tornaran a rebre el senyal d'aquests dos canals.

Aquest mateix dimecres tècnics de l'empresa Cellnex (encarregada de la gestió) i d'IB3 ultimen els detalls sobre els aspectes tècnics de la tornada dels canals de la CCMA.

Per a tornar a rebre els canals, en molts casos, serà necessari resintonitzar els aparells de TDT i televisors.

Cal recordar que el 31 de març d'enguany desapareixien els canals 33/Súper3 i el 324 de les televisions de les Balears a causa de la reordenació de l’espai radioelèctric i a la manca d'interès del Govern de Bauzá de fer res per evitar la «desconnexió».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 4
Siguiente
Per Xec, fa mes de 8 anys

PP MENTIDERS!!

Valoració:0menosmas
Per TSF, fa mes de 8 anys

Per fi, quina alegria, vaig corrent a resintonizar el meu televisor, espero que ara no em sorgeixin problemes amb l'antena col·lectiva, el president de la meva escala que és andalús, és la persona mes anticatalanista que hi ha en aquest món.
Espero no haver de barallar-me amb el, però si haig de fer-ho, ho faré.
Tot sigui per tornar a veure els canals en català.

Valoració:5menosmas
Per Bye bye apotecari, fa mes de 8 anys

Si hem de donar les gràcies a algú, aquestos són la gent de MES i en Biel Barceló, que són els que hi han esmerçat esforços i decisió, perquè si fos per altres... Estam ben arreglats!!

Valoració:11menosmas
Per Luna Barceló, fa mes de 8 anys

En nom meu i de la meva família, moltes gràcies al govern per l'esforç de retornar uns canals tant estimats.
Gràcies, gràcies, gràcies!!!!

Valoració:10menosmas
Per Bye bye apotecari, fa mes de 8 anys

Això va bé i n'estic content, però cal que lluitem perquè puguem sintonitzar tots els canals de TV i ràdio d'arreu dels Països Catalans i sense censures. Al meu entorn social trob moltes mostres incomprensibles. Per exemple, a les instral·lacions públiques esportives s'hi sintonitzen emissores de ràdio que, a més de ser privades, són totes en castellà com Onda Cero on no s'escolta cap cançò de músics en català, posen les mateixes cançons a tothora i fan anuncis comercials en què, a sobre, castellanitzen els noms dels pobles de les Illes. Ens invisibilitzen a tothora. També a la ràdio volem poder sintonitzar emissores en català de música i entreteniment de qualitat com ara iCat FM o Catalunya Música que promouen i emeten els artistes en la nostra llengua com ara Txarango, Manel, Antònia Font, els Pets, etc. o artistes que canten en anglès o en castellà però també son d'aquí. Prou de 40 Principales i d'altres que només es promouen els seus.

Valoració:9menosmas
Per deveres, fa mes de 8 anys

Avui ha set un molt mal dia per gonelles i forasters. Vouran com ressona per tot arreu sa nostra estimada llengo catalana.

Valoració:7menosmas
Per Biel, fa mes de 8 anys

BRAVO! Ara, i sense haver d'esperar gaire, hem d'aconseguir TV3, Esport 3 i Catalunya Informació: la desproporció del català respecte de l'espanyol encara és massa grossa. Recuperar el temps perdut i la situació d'emergència en què ens trobam ho exigeixen.

Valoració:21menosmas
Per El poble agraït, fa mes de 8 anys

FUNCIONEN!

Ens han tornat el que el PP amb en Bauzá al capdavant ens havia robat.
Recordau-ho a les pròximes eleccions.
Ni que sigui per això, manteniu-los al marge.

Gràcies,.

Valoració:12menosmas
Per J. Mir, fa mes de 8 anys

Bauzà eres, ets i seràs un mentider!!!!
I les mentides tenen les cames curtes, però tant?

Valoració:20menosmas
Per Marcel Bonveí, fa mes de 8 anys

Mallorca està plena de gent que no estima Mallorca, ni la seva llengua, ni la seva cultura. Per això és constantment despreciada pels propis residents. La solució és estimar-se més a un mateix i creurer-te que la teva llengua i cultura és igual i tant bona com qualsevol altra. Tingui 100 milions de parlants o només un. ‪#‎EstimaMallorca‬
Som mallorquí i xerr català

Valoració:30menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 4
Siguiente