algo de nubes
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 10°
10°

La conselleria de Cultura convocarà el Fòrum de Voluntariat de les Illes Balears

La consellera de Participació, Transparència i Cultura, Esperança Camps, i el director general de Participació i Transparència, Miquel Gallardo, s’han reunit aquest dimecres, al Palma Arena, amb la Plataforma del Voluntariat de les Illes Balears (PLAVIB) per a conèixer de primera mà les línies d’actuació que duu endavant aquesta organització en matèria de voluntariat. La PLAVIB ha estat representada pel president de la Plataforma, Xavier Torrens, la secretària, Mª Antònia Vives, i la secretària tècnica, Margalida Gayà.
 
A la reunió s’ha acordat convocar per primera vegada el Fòrum de Voluntariat a començaments de desembre. Les funcions del fòrum són sobretot la promoció de la participació de la ciutadania en les organitzacions de voluntariat i el foment de la formació de les persones voluntàries.
 
Un altre dels objectius és posar en marxa una jornada de formació amb les entitats de totes les illes per explicar la nova Llei de Voluntariat d’àmbit estatal que es va aprovar, a Madrid, el passat 1 d’octubre en el Congrés dels Diputats. La Llei 45/2015, del Voluntariat presenta novetats en la concreció de què és voluntariat, dels seus àmbits i també en la regularització de la relació entre el voluntariat, les universitats, les empreses i l’Administració Pública.
 
El director general de Participació i Transparència, Miquel Gallardo, ha volgut reconèixer la feina que realitza la Plataforma: «La PLAVIB té un compromís molt important a la nostra comunitat perquè el voluntariat arriba allà on no ho fa l’administració publica, per tant se’ls ha de reconèixer aquesta feina i donar el màxim suport».
 
La PLAVIB, actualment formada per una trentena entitats, és una organització d’àmbit autonòmic sense ànim de lucre que treballa per a promoure espais de coordinació i col·laboració entre entitats que fomenten l’acció voluntària.
 

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Mercè, fa mes de 8 anys

Voluntaris? Amb tota la tropa d'assessors, càrrecs de confiança, militants de partits col·locats, encara volen voluntaris? Seran ben beneits si hi van a fer feina de franc.

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente