algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
19°

Conferències d'Educació per assolir un bon Pacte

El sindicat educatiu STEI presenta aquest dijous la primera de les conferències del Cicle "L'ESCOLA QUE VOLEM. EDUCACIÓ PÚBLICA: qualitat i compromís". En aquest cicle de xerrades el sindicat vol aportar idees, reflexions i propostes de la mà d'experts en educació i de persones que són dins les aules i que poden aportar la seva experiència. Des de STEI es vol contribuir al debat que hi ha iniciat, ajudar a marcar línies i treballar pel consens per poder arribar, amb la participació de tothom, a fer un bon Pacte per la Llengua i l'Educacio

Les conferències s'han iniciat a partir d'avui horabaixa. A les 19 hores ha estat el torn de la professora  Ángeles Llorente, que ha presentat la xerrada 'Escola pública de qualitat i compromís'.

Pel pròxim 29 d'octubre hi ha prevista una nova xerrada conduïda per la psicòloga i mestra Rosa  Cañadell, amb el nom de 'El fracàs de la Llei Educativa a Catalunya (LEC) i la ILP d’educació com a proposta alternativa'. 

Dia 5 de novembre la professora andalusa Purificación Sánchez parlarà de la seva comunitat amb 'La Llei Andalusa d’Educació. Com s’ha aplicat? Què ha implicat? Quins han estat els seus beneficis i/o inconvenients?'.

I finament dia 23 de novembre conclourà el curs de la mà de Carlos Aldana, mestre i pedagog nascut a Guatemala que explicarà les seves reflexions al voltant de la conferència 'Formació docent: mestres o tecnòcrates'.

El cicle és obert a tothom i és reconegut en hores de formació a la Conselleria d'Educació. Per tenir dret a certificació cal fer la inscripció a http://bit.ly/1MbnWp6

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per joan, fa mes de 8 anys

Qui guarda el tampó amb la paraula 'casta'? Un senyor que fa anys i panys que és al mitjans, que senzillament no tenia càrrec perquè la democràcia no li donava,no és casta? Ara ha tornat a trobar la fama per la vaga de fam. Confessa als mitjans que era una precampanya per a les eleccions. I en les negociacions juga a dues bandes. A estones Assemblea i a estones Uob, segons li convé. Deu tenir 'cera del corpus'.

Valoració:3menosmas
Per Caixa de rsistencia, fa mes de 8 anys

@Xusca Serrano

Els doblers de la caixa de resistència acabaran en mans de la CUP o d'alguna moguda den simulavagues?

Valoració:-1menosmas
Per Ara diuen, fa mes de 8 anys

@Ara diuen
Ara diuen que que el comité quelitas no té el coratge de fer cap consulta sobre la vaga indefinida tal i com li han demanat vàries assemblees de centre. Ja veim com entenen la democràcia aquests falsos assemblearis.

Valoració:-4menosmas
Per I què diuen ara?, fa mes de 8 anys

Vergonyosa la postura de STEI i CCOO, signant un acord amb el que està en contra el 68% dels docents que varen votar.

Valoració:-3menosmas
Per Xisca Serrano, fa mes de 8 anys

Una pregunta, a meam si algú me la sap respondre:
Què fan comptes fer amb la caixa de resistència?

Valoració:5menosmas
Per Amagant, fa mes de 8 anys

Per què el comité quelitas amaga la petició de varios centres de fer una consulta sobre la vaga indefinida?
Grans demòcrates!!!

Valoració:-3menosmas
Per @Nova consulta, fa mes de 8 anys

El que ha de fer el teu sindicat és reconèixer que un 69% dels docents que han votat no estan d'acord amb el que heu signat i encara estem esperant la seva justificació. Ja sabem que ets un alliberat de l'STEI que té molt de temps per escriure per aquí, inútil més que inútil.

Valoració:-5menosmas
Per Miquel Fuli, fa mes de 8 anys

Aquests que teniu un atac de ràbia: tractau-vos-la per què hi ha STEI Intersindical per molts anys. Salut tengueu.

Valoració:1menosmas
Per Nova consulta, fa mes de 8 anys

I quan deis que és que fan els Quelitas i sus muchachos la consulta sobre la vaga indefinida que demanen vàrios centres?

Valoració:-6menosmas
Per gemela 2, fa mes de 8 anys

Completament d'acord amb els dos comentaris anteriors. La casta STEIndical...

Valoració:-1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente