algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

José Luís García, nou secretari general de CCOO a les Balears

José Luís García, nou secretari general del CCOO a les Balears. | CCOO

Aquest dimarts s'ha celebrat el Consell Confederal de CCOO de Balears en el que José Luis Garcia ha estat triat Secretari General de Comissions Obreres de les Balears amb el suport del 95,4 per cent dels seus membres.

En el mateix acte, Katiana Vicens ha formalitzat la renúncia a la Secretaria General, motivada per la seva incorporació en el Consell Econòmic Social Europeu, com a consellera en representació de Comissions Obreres d'Espanya.

En el Consell hi han estat presents el Secretari General de CCOO, Ignacio Fernández Toxo i Fernando Lezcano, Secretari d'Organització i Comunicació.

També hi han assistit el Batlle de Palma, José Hila, i el Conseller de Treball, comerç i Indústria del Govern de les Illes, Iago Negueruela, així com representants d’organitzacions sindicals, partits polítics i entitats socials de les illes.

En la seva intervenció Katiana Vicens ha agraït tota la col·laboració que ha rebut dels membres del sindicat i ha manifestat que continuarà amb la seva labor, des d'un altre àmbit, en defensa del benestar i la dignitat de la classe treballadora.

Per la seva banda, Ignacio Fernández Toxo, ha subratllat l'important suport que ha rebut el nou secretari general i el clima de maduresa en el qual s'ha desenvolupat el relleu a Balears i mostrat la seva gratitud pel treball constant que Katiana Vicens ha duit a terme durant tot el seu mandat. Igualment ha anunciat una proposta de programa d'actuacions que, entre altres matèries, abordi temes com la fiscalitat, la fluïdesa del crèdit, la lluita contra la pobresa i la millora de rendes, entre altres.

Per la seva banda, José Luis García ha centrat la seva intervenció en la necessitat de recuperar els drets laborals i socials perduts i ha denunciat l'ajust regressiu en el qual s'ha vist abocada la classe treballadora per les reformes laborals. És per això que el nou secretari general s'ha compromès a lluitar «contra els nivells de desigualtat i pobresa que pateixen les Illes Balears i impulsar la recuperació de l'ocupació de qualitat».

De la mateixa manera, Jose Luis Garcia marcat com a prioritat el diàleg per a consensuar un full de ruta entre els agents socials i econòmics i les administracions per millorar la competitivitat i l'ocupació de qualitat. Ha conclòs agraint a Katiana Vicens la seva labor al capdavant del sindicat aquests últims set anys.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.