algo de nubes
  • Màx: 20.45°
  • Mín: 13.93°
20°

Educació presenta els nous currículums LOMQE als centres

Imatge d'arxiu de membres dels comitès de vaga i de la conselleria d'educació reunits el passat mes de setembre. | CAIB

La Conselleria d'Educació i Universitat del Govern ha iniciat aquest dimarts una ronda de reunions amb els directors de tots els centres educatius de les Balears, tant públics com concertats, per explicar els nous currículums LOMQE que ha elaborat el departament.

Les reunions es desenvoluparan fins a finals de mes d'octubre, i aquestes trobades comptaran amb representants dels Serveis d'Ordenació i de Planificació de la Conselleria juntament amb alguns inspectors.

En aquest sentit, la Conselleria d'Educació i Universitat es va comprometre a elaborar nous currículums LOMQE en tots els nivells educatius per substituir els que s'han hagut d'aplicar en el curs 2015/16, elaborats pel govern anterior, segons ha informat l'Executiu en un comunicat.

Així, els nous currículums es faran en l'àmbit de Primària, Secundària i Batxillerat a través d'un procés participatiu i seran debatuts a la Mesa Sectorial d'Educació i al Consell Escolar.

La setmana passada es va enviar el primer esborrany dels currículums als centres i a les entitats representatives de la comunitat educativa (sindicats, Assemblea de Docents, associacions, UIB, patronals, claustres de professorat, entre d'altres).

Posteriorment es presentarà a les taules sectorials i es farà arribar al Consell Escolar i al Consell Consultiu de les Illes Balears, de manera que es pugui tenir una redacció definitiva el mes de març de 2016 perquè pugui ser publicat a principis d'abril per aplicar-lo en el curs 2016/17.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per José Manuel Barcelo, fa mes de 8 anys

Molt parlar de currículum de primària,de canviar el que han fet els anteriors però sí que han canviat a Eivissa les decissions dels altres de baixar les ràtios d'E.Infantil i d'Ed. Primària i les han pujat, sí tal com sona les han PUJAT. Ixò com es menja?

Valoració:-1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente