algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
15°

Guanya el NO

Avui vespre s'ha tancat la consulta sobre la proposta d'acord de la Conselleria d'Educació organitzada per l'Assemblea de Docents. Els vots contraris a donar per bona la proposta d'acord feta per la Conselleria s'han imposat als favorables. Segons les dades provisionals que ha facilitat l'Assemblea de Docents a dBalears quan encara no ha acabat el recompte, el NO ha obtingut 3.294 vots (69,09%) i el SÍ, 1.223 (25,65%). Hi ha hagut 227 vots en blanc (4,76) i 24 (0,5) de nuls.

Al final s'han pogut situar 187 urnes i la participació total ha estat de 4.768 votants, més d'un 40% del total de docents de les Balears.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Protesta, fa mes de 8 anys

Moltes persones i alguns centres (alguns bastant grans i amb més de 100 professors) han fet arribar la seva protesta al comité de vaga pel tipus de pregunta i exigint una consulta similar sobre la vaga indefinida. Però clar, el comité quelitas s'ho calla i ho amaga. Guillem i Iñaki, no ens torneu a parlar de democràcia, per favor.

Valoració:0menosmas
Per Coherència., fa mes de 8 anys

Ara el que toca, per coherència, es tornar a posar-se de vaga. Enga, Quelitas, a que "no hay cojones".
Quina farsa de comité de vaga manipulador i mentider.

Valoració:-3menosmas
Per Sa qüestió, fa mes de 8 anys

Preguntes que no s'han fet i s'haurien d'haver posat a les paperetes:
1. Has llegit el pacte? Sí/Pots pensar!
2. S'ha de desconvocar la vaga? Sí, ja fa beneit/No encara
3. És bo que la UOB i alternativa siguin al comitè de vaga? Sí, perquè així tothom veu que està tot manipulat/No, perqiè ho manipulen tot
4. S'han d'elegir democràticament els representants de l'assemblea? Sí, això és pitjor que una monarquia/ No, a jo m'agraden les dictadures norcoreanes...

Valoració:0menosmas
Per Miquel Ferrà, fa mes de 8 anys

Opina per tu.

Valoració:-3menosmas
Per Puntualització, fa mes de 8 anys

Molts hem votat No a l'acord però Sí volem desconvocar la vaga

Valoració:0menosmas
Per pepito, fa mes de 8 anys

Aquí la gente se rasga las vestiduras con la participación... pero me gustaría saber qué sindicato aglutina de manera real y participativa al 40% de los trabajadores de un sector concreto.

Valoració:8menosmas
Per Prou-No vaig de vaga, fa mes de 8 anys

DEJAD DE SUBIR MENSAJES CHORRAS PARA QUE EL NUESTRO NO SE VEA. LIBERTAD DE EXPRESIÓN ES PARA TODOS NO?????????Desde nuestra asociación felicitamos a todos los docentes, que con el tiempo se han dado cuenta del engaño al que han sido sometidos. Gracias por seguir confiando en una próxima educacación de calidad,gratuita,trilingüe y APOLÍTICA, sobre todo apolítica.Gracias también a las familias involucradas desde el minuto cero desde aquel 13-O-2013. Lo hemos conseguido.Los hemos hundido

Valoració:-1menosmas
Per Carmen, fa mes de 8 anys

Por qué no se puede dar un voto positivo a este comentario? Lo he intentado tres veces. Será que dice una verdad como un templo? Prensa manipuladora y nazionalista catalufa subvencionada...... 100 VOTOS POSITIVOS PARA ESTE COMENTARIO ¡¡¡¡

Resultats provisionals de la pregunta

HAS LLEGIT L'ACORD?

4578 NO, NO TENC PUTA IDEA DEL QUÈ HE VOTAT
3 Sí, UN TROS
10 QUIN ACORD?
14 ABSTENCIONS

Valoració:-11menosmas
Per cucavela, fa mes de 8 anys

ia ponderada entecidirán cuáles son los ganadores, por su originalidad, dificultad y caracterizacióna de las tres categorías por edadesre los votos del público y los de un jurado designado pn. Habrá tres premios, uno por categoría, para los ganadores de cada uor la organización d.

Valoració:-17menosmas
Per elegante, fa mes de 8 anys

más votadas de cada una de las tres categorías se llevará un vale de 150 euros para gastar en El Corte Inglés. Es importante respetar esta norma, pues en caso de detectarse una votación fraudulenta el jurado podría proceder a la anulación de los votos.

Una media ponderada entre los votos del público y los de un jurado designado por la organización decidirán cuáles son los ganadores, por su originalidad, dificultad y caracterización. Habrá tres premios, uno por categoría, para los ganadores de cada una de las tres categorías por edades.

Valoració:-14menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente