algo de nubes
  • Màx: 18.84°
  • Mín: 9.02°
18°

L'Assemblea de Docents farà una consulta als centres sobre l'acord amb Educació

L'Assemblea de Docents ha decidit aquest dimarts, a Sineu, preparar una consulta que es durà a terme en unes dues setmanes als centres educatius. A través de les urnes, i gràcies a una pregunta única, es vol conèixer el parer dels docents sobre l'acord global de reversió de les retallades negociat amb la Conselleria d'Educació. Cada persona tendrà un vot.

L'assemblea també ha servit per donar suport a la feina feta pel comitè les darreres setmanes, segons ha afirmat el portaveu del comitè de vaga, Iñaki Aicart.

A la reunió també hi ha hagut temps per recordar la figura del professor mort en accident de trànsit, Miquel Albero. Els seus companys han musicat el poema d'Estellès 'Asumiràs la veu d'un poble', uns minuts que han estat molt emotius.

Està previst que FE-CCOO i STEI signin aquest dimecres l'acord global amb la Conselleria.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Somera rossa., fa mes de 8 anys

La gent està molt cansada. Això inclou al mateix professorat. I sense voler influir en cap decissió que puguin prendre els centres. Crec que ja s'hauria d'acabar. Mai hauria pensat que el sector educatiu se pogués organitzar de la manera que ho va fer. S'ha arribat molt lluny. S'ha donat una lliçó i un exemple de civisme a tota la ciutadania. Però ara ja està bé. No s'ha aconseguit tot, no s'ha de tirar la tovallola, però el talant d'ara no és el d'aleshores i s'ha de considerar. Insistir en negociació, però sense vaga.

Valoració:10menosmas
Per Joan, fa mes de 8 anys

vaya, el gordito simulavagues no estaba allí para evitar estos desmanes democráticos?

Valoració:-2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente