algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
17°

La plataforma a favor del Consell de Joventut, més a prop de reconstituir el servei

La plataforma s'ha reunit aquest dissabte a Can Alcover. | Plataforma a favor del CJIB

Aquest dissabte dematí la plataforma a favor del Consell de Joventut de les Illes Balears (CJIB), composta per una vintena d'entitats juvenils de les Illes Balears, ha celebrat una assemblea extraordinària per parlar sobre l'esborrany publicat per Govern que preveu la reconstitució del CJIB.

Les entitats membres valoram molt positivament la voluntat del Govern de la CAIB i, sobretot, del Director General de Joventut i Esports, Carles Gonyalons , i de Joan Ferrà, Director de l'IBJove, per la seva voluntat de diàleg «davant aquest nou procés participatiu amb les persones joves de la comunitat».

Davant la nova figura escollida per a la reconstitució del CJIB les entitats creuen que és «una primera passa per a la recuperació del CJIB i les seves funcions de representació del jovent balear». Tot i així, la plataforma ha decidit presentar tot un seguit d'esmenes a l'esborrany. «A més, una vegada constituït i en funcionament caldrà una reflexió profunda entre totes les entitats membres en relació a la figura jurídica més adient del CJIB».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.