cielo claro
  • Màx: 21.13°
  • Mín: 13.08°
21°

Un grup de mallorquins serà present a la canonització de Juníper Serra

A l'esquerra l'estàtua de Juníper Serra al capitoli de Washington. | Arxiu

Una delegació de 60 persones, encapçalada pel Bisbe de Mallorca, Mons. Javier Salinas, assistirà a la cerimònia de canonització de Fra Juníper Serra que presidirà el Papa Francesc a Washington. L’Eucaristia tindrà lloc el pròxim 23 de setembre a les 4:30 pm a la Basílica Nacional de la Immaculada Concepció de Washington.

L’endemà, 24 de setembre a les 9:30 am, el grup assistirà a la missa d’acció de gràciesper la canonització de Fra Juníper Serra, presidida pel Ministre General dels Franciscans, Fr. Michael A. Perry alFranciscan Monastery of the Holy Land in America. En aquesta celebració, els mallorquins participaran de forma activa amb lectures, ofrenes i accions de gràcies.

«Fra Juníper Serra va ser l'ànima de l'evangelització de l'Alta Califòrnia. La rellevància del missioner franciscà en la història d'aquesta parcel·la del Nou Món la confirma la presència de la seva estàtua, l'única d'un espanyol, al Hall of Fame (Galeria de la Fama) del Capitoli nord-americà a Washington, col·locada entre les dels pares fundadors i els personatges més destacats de la nació», ha assegurat el Bisbat.

Celebracions
D'altra banda, segons ha explicat el bisbat, Mallorca celebrarà aquest esdeveniment amb dues misses d’acció de gràcies, una a Petra el 4 d’octubre a les 11:30 h i una altra a la Catedral de Mallorca el 18 d’octubre a les 17 h, jornada del DOMUND. Ambdues seran presidides pel Bisbe, Mons. Javier Salinas.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Sanchis, fa mes de 8 anys

Amb l'excusa que representa Mallorca, n'Ensenyat farà un viatget per la cara, un viatget que potser no hauria pogut fer mai en sa vida. Només faltaria que s'endugués l'homenet. Segur que va n'Ensenyat va ser dels qui es queixaren perquè na Munar i en Sebastià serra viatjaren per la cara a Nova York fa uns anys.
Fra Juníper, un colonialista de cap a peus, un racista fastigós, honorat per un progre com n'Ensenyat. Quins collons!

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente