algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
15°

Les Balears acolliran uns 300 refugiats

Refugiats a Hongria. | LASZLO BALOGH

El Govern ha proposat l'antic alberg de l'Arenal, a Palma, com a espai per realitzar la primera fase d'acollida del voltant de 300 refugiats que arribaran a les Balears. Si bé encara es desconeix quan arribaran a la comunitat, es preveu que sigui en els pròxims mesos. Segons ha aventurat la consellera d'Afers Socials, Fina Santiago, podria ser tant a principi d'octubre com de novembre.

Santiago ha detallat que els refugiats que rebran les Balears són persones que actualment es troben a Grècia, Itàlia i Hongria i romandran a l'alberg uns sis mesos, de manera que «si arribassin l'1 novembre, per l'abril o el maig arribarien als pobles».

Els refugiats arribaran a les Balears en diferents tongades en funció de la «disponibilitat» de Comunitat, de manera que primer ho faran entre 80 i 100 persones, que és la capacitat d'aquest alberg. «A mesura que es buidi hi anirem incorporant persones».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Quinoi, fa mes de 8 anys

I que hi ets d´avorrit inDignitat.

Valoració:0menosmas
Per Dignitat, fa mes de 8 anys

Balears, valencians i aragonesos, sempre agermanats contra es feixisme Pancatalanista!

Som balears! Mai catalufos!

Valoració:-5menosmas
Per RESISTENCIA ANTIESPAÑOLA, fa mes de 8 anys

Comunicat de la Resistència Antiespañola :

Aquest any la celebració de la Diada Nacional de Catalunya es presenta amb un caràcter si cap més especial a causa de les circumstàncies extraordinàries derivades de la seva coincidència amb la convocatòria d'unes Eleccions Catalanes que es perfilen com a transcendentals per l'esdevenir del Poble Català.

En les properes dates , després de la Diada, comença la campanya electoral per a uns comicis que poden marcar un abans i un després en la política i la societat catalana.
La Diada, serà una vegada més, un temps de celebració i de reafirmació dels sentiments i esperances d'una Nació , que no es resigna a ser moneda de canvi , que no vol seguir sent manejada com una titella pels quals manegen els fils del poder des de l'estat central, i que fan i desfan al seu antull, sotmetent als pobles a les arbitrarietats més indignants amb tal de seguir en la poltrona i dominar als quals no pensen com ells.

La campanya electoral vindrà després de la Diada , i sens dubte assistirem a noves exhibicions del joc brut al que ens tenen acostumats des dels estrats del poder imperialista espanyol. En dates recents , hem tornat a veure aquesta capacitat de manipulació per part dels partits polítics i altres estaments espanyols, mitjans de comunicació ( ràdio, premsa, tv, tertúlies, etc. ) que han contribuït a crear un clima advers enfront de les formacions que estan a favor de la Independència de Catalunya.
Una vegada més , la maquinària de poder estatal, ( polítics, jutges, policia, etc. ) s'han posat en comú precisament en portes d'unes eleccions, per intentar enfonsar a formacions com a CDC , amb la manida acusació de practicar la corrupció. L'objectiu d'aquestes maniobres , no és un altre que el de desprestigiar a la causa independentista , i que la població doni l'esquena a l'opció de la llibertat que es defensa des de formacions com a CDC .
El que hauria de fer l'estat espanyol és ocupar-se de netejar la seva pròpia corrución , que té en quantitats escandaloses ( com els casos encara sense resoldre del psoe, pp, etc. ) .
El Poble Català no ha de deixar-se manipular per aquestes argúcies pròpies d'un estat corrupte, mafiós i imperialista com l'espanyol , i es presenta un moment decisiu per sacsejar-se d'una vegada per sempre el jou espanyol .

Fem des de la Resistència una Crida a la Mobilització General del Poble Català , per seguir el camí cap a la llibertat . El 27- S , la Nació Catalana es fuega una mica més que el seu futur : es juga el seu orgull, el seu caràcter propi identitari, la seva capacitat de créixer en un marc social i polític nou que permeti a Catalunya desenvolupar-se en un nou marc jurídic i polític , creant consensos que permetin aconseguir metes per a Catalunya dins del projecte europeu.

Són dates decisives , i el poble té la paraula per decidir entre llibertat o submissió , entre obrir nous horitzons , o seguir en el ja conegut , sent com fins ara , simples peons de l'estat espanyol.

De guanyar l'opció espanyolista , Catalunya seguiria condemnada, una vegada més , a la irrellevància política i social en el context europeu i internacional. Demanem doncs, el vot a les formacions que defensen el Sí a la Independència , que és decididament , un Sí a la llibertat.

Pobles i Nacions !! Avanci !!

No us rendiu , continueu amb entusiasme i fortalesa la heróica lluita per la llibertat !!

Valoració:1menosmas
Per I doncs, fa mes de 8 anys

A jo me fan molta llàstima els infants, però també m´extranya molt que na Merkel, que no ha tengut géns ni mica de cor a l´hora de condemnar als grecs a la fam, a la misèria i a la mort, perque l´austericidi porta a la mort a molta gent,i se torni com una espècie de Mare Teresa de Calcuta davant els refugiats. O no son tots persones igualment?
Jo també crec que amb els exèrcits tan bén equipats que tenim, bén coordinats tots lls podrien acabar amb els yihadistes i bén aviat si vulguessin, però s´estimen més pensar en atacar a Catalunya si guanya el si, o en celebrar invassións de fa trescents anys per demostrar qui comanda aqui. I dels americàns ja no en parlem, jo ja he pensat de tot i rès me quadra.
Així i tot, molts ajudarem, sobre tot als infants i als més febles i que Déu ens guardi A TOTS.

Valoració:7menosmas
Per "Castella mos roba", fa mes de 8 anys

No són refugiats.


http://www.alertadigital.com/2015/09/09/una-joven-siria-denuncia-el-
motivo-real-de-los-refugiados-y-la-manipulacion-occidental/

Valoració:7menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente