cielo claro
  • Màx: 22.63°
  • Mín: 13.08°
22°

Cris Juanico denuncia que Baleària li ha enviat la policia espanyola per haver-se negat a parlar en castellà

El cantant menorquí Cris Juanico ha denunciat aquest dissabte que la companyia naviera Baleària li ha cridat la policia espanyola davant la seva negativa a parlar en castellà.

Juanico ho ha afirmat a través del seu compte personal de Twitter. Segons ells, responsables de Baleària li han dit que era «un maleducat». També ha assegurat que alla on eren els dos idiomes –català i castellà– eren oficials.

El menorquí afegeix als seus comentaris a Twitter que la Policia Nacional espanyola sí que l'ha obligat a baratar la llengua.

En un altre tuit, Juanico es dirigeix a Baleària per exigir un tracte «més favorable» cap als clients.

Ara per ara, la companyia no s'ha pronunciat sobre aquesta denúncia pública, però la xarxa està donant suport en massa a Cris Juanico.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 6
Siguiente
Per JOSEP PAGES I CANALETA DE CARDEDEU, fa mes de 8 anys

ELS Catalans i Catalanes tenin que apendra dels putes Castellans els sempre parlen en Castellà i avegades saben Català Pues fen al mateix nosaltres PARLEM SEMPRE EN CATALÀ . Cuan esten als Supermercats demana ens atenguin en Català i si no se quedin la compra ja aniren un atenguin en català . Despres hus aseguru hus atendran en Català la Pela fa parlin en Català no volem perdre clientela igual sigui Catalana .. Els Catalans son masa dosils masa Esclaus masa Covards moltes vegades cal protestar molt mes ser Valents SENTIRNOS ORGULLOSOS DE SER CATALANS I DE PARLAR EN CATALÀ ........ Parleu en Català i encara mes feu hus atenguin en Català i si aneu a paga i diuen no entenen el Català els dieu es la unica llengua que parleu EL Problema es del COMERÇ BOTIGA els han de saber altra llengua no nomes el Castellà tambe la Catalana

Valoració:2menosmas
Per artiller mallorquí, fa mes de 8 anys

@ Bio-brama
I brama, tuadell si brama, però ja diu la dite:
brams d'ase no arriben al cel, però braaaama.

Valoració:8menosmas
Per que trist, fa mes de 8 anys

Clar, segurament també envien la policia als alemnays, francesos, anglesos... desprès troben raro que la gent que estima la llengua propi no es pugui sentir part de l'estat ezpañol...

Valoració:7menosmas
Per Goriet, fa mes de 8 anys

Ja tenim un curtet oficial del DB. Bé, un de nou, els altres ja tenen carnet. Eh, Doy fe?

Valoració:6menosmas
Per Doy fe, fa mes de 8 anys

Yo añadiría " PUTA xenofobo de mierda".
Como la mayoría de pancas

Valoració:-2menosmas
Per Biodramina, fa mes de 8 anys

@I doncs

".......... Balearia contracta extrangers, primcipalment sud-americàns, molts d´ells més sulls que un mul i més ganduls que el jeure, i no enténen ni tampoc volen entendren el Català, entre altres motius perque és feina. ...".

Esto escribe @I doncs, el xenófobo de mierda que luego critica a los demás porque insultan.

El xenófobo de mierda se siente insultado y pretende quitar hierro a su xenofobia, resaltando los comentarios de los demás.

Sigues siendo un xenéfobo de mierda.

Xenófobo de mierda.

Valoració:1menosmas
Per Xec, fa mes de 8 anys

Moltes gràcies Cris per ser ferm i fer-nos un favor a tots!

Poca gent reuneix mai el valor, la dignitat i la paciència per aguantar sa pressió i no posar-se de genolls.

Després ens trobam amb es que donen suport a sa supremacia des castellà i als que simplement no reuneixen aquelles tres virtuts (i s'acomplexen en veure qualcú que sí) criticant-lo.

Idò jo li faig una reverència!! I Baleària ja pot espavilar per rentar sa imatge després d'aquest fet. Per part de sa policia espanyola, no esper que millorin en aquest sentit, si de cas que deixem de tenir-los aquí "fent feina per noltros".

Valoració:17menosmas
Per I doncs, fa mes de 8 anys

Siiii!: un insulta als extrangers per dir-nos racistes a noltros i l´altre, diu maleducat al senyor de Cardedeu i l envia a defecar a la part nostra del Continent.
I pensar que tot això només ho fan dos sujectes, que s´han d´amagar perque estàn més vists que el TBO, perque els agrada més sortir als diaris que als tutups un llàpiç.
Del sublim al ridícul només hi ha una passa, doncs els són SUBÍCULS (Sublimement ridículs)

Valoració:11menosmas
Per Sr. Jo, fa mes de 8 anys

No vos deixeu enganar per l'anticatalanisme.

Els catralans els semblaria igual de bé vehicular la nació catalana en un o tres estats independents (confederats o no, això són detalls menors)

El que els costa d'entendre és que a Les Illes i a València hi ha qui encara defensa el centralisme Espanyol (=dret de conquesta de castella)

Valoració:8menosmas
Per res, fa mes de 8 anys

Ha,hahaha es que obren la boca, i ès veu els que son educats, i altres, per insultar un català de racista per defensar la llengua, insulta els àrabs, els negres i els sud-americans, hahahahaaaaaa, de T.B.O.excelent.

Valoració:12menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 6
Siguiente