algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
15°

Mallorca Sense Sang denunciarà a l'organitzador de la 'corrida' per deixar entrar menors

10935
Jorge Campos a la 'corrida' amb menors d'edat.

Mallorca Sense Sang ha advertit avui que presentarà una denúncia contra l'empresari que va organitzar la cursa de braus celebrada aquest dijous a Palma per permetre l'entrada a menors d'edat.

En un comunicat, l'organització animalista  ha explicat que diversos menors varen accedir al coliseu balear per presenciar la correguda de bous, en la qual varen intervenir José María Manzanares, Morante de la Puebla i Alejandro Talavante.

L'entitat, que presideix Guillermo Amengual, ha qualificat de «fracàs» l'assistència a l'esdeveniment, promogut, segons l'organització pel «lobby taurí» i a la qual, assenyala, «només van acudir poc més de 6.000 persones».

«És una vergonya que el lobby taurí campi al seu aire amb total impunitat», ha manifestat Amengual, qui ha apuntat que «malgrat tots els esforços realitzats per omplir la plaça, només es va aconseguir una assistència d'entre 6.000 i 7.000 persones, per molt que alguns mitjans ho titllin l'afluència d'històrica».

El portaveu ha considerat la campanya com «un frau i un insult a la ciutadania» i ha denunciat «l'incompliment de lleis i reglaments taurins, com deixar entrar a menors a la plaça o retallar les banyes del toro».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 4
Siguiente
Per Gory, fa mes de 8 anys

Mallorca sense sang i sense pancatalanistes de merda

Valoració:-4menosmas
Per Goriet, fa mes de 8 anys

Mallorca sense sang i sense gonelles ignorants!

Valoració:6menosmas
Per Caiguda d' un mite. Ha, ha, ha", fa mes de 8 anys

Darrera notícia: Els "toreros" han fet un comunicat, expressant la seva por i impotència davant els antitauríns. Molts valents, si senyor!

Valoració:4menosmas
Per Marianna, fa mes de 8 anys

Mirau que dia si i dia també, hagi de sortir una foto d' aqueixa patata refredada a aquest diari! I no serà perque entre els nostros, no hi ha gent bén parida i també d' interessant.

Valoració:2menosmas
Per arg, fa mes de 8 anys

-1289: A la dedicatòria que fa Ramon Llull en un manuscrit seu que va lliurar al Dux de Venècia, Pietro Gradenigo, es pot llegir:

"Ego, magister Raymundus Lul, cathalanus"


("La Festa de l'Estendard y los orígenes de los mallorquines", Bartomeu Bestard, cronista oficial de Palma. Diario de Mallorca, 30-12-2012)


-1309: Fragment de l'aprovació de la Doctrina lul·liana

"ad requisitionem Magistri Raymundo Lull Chatalani de Majoricis"

("Nueva Historia de la Isla de Mallorca y de otras Islas a ella adyacentes" de Joan Binimelis, Mallorca 1593. Traduïda de l'original català al castellà per Guillem Terrassa i impresa a la impremta Tous de Palma l'any 1927 per al diari "La Última Hora". Tom V, capítol I, pàg. 10)


-1365: Els diputats mallorquins escriuen al Cerimoniós: "Com los mallorquins e poblats en aquella illa sien catalans naturals, e aquell regne sia part de Catalunya...",

http://argumentari.blogspot.com.es/2009/02/referencies-sobre-la-llengua.html


-1390: Els jurats del regne de Mallorca ordenaven que "si alcun català robava gra de dia, lo fossen tallades les orelles; si el lladre era un catiu o cativa" se li augmentava el càstig. Si el robatori era durant la nit se'l condemnaria a la forca, "per qualsevol persona axí catalana, com catiu o cativa". Això demostra que el gentilici "català" es feia servir per a referir-se als repobladors cristians lliures, o als seus descendents, i per a diferenciar-los, dins la societat mallorquina, dels esclaus.

("La Festa de l'Estendard y los orígenes de los mallorquines", Bartomeu Bestard, cronista oficial de Palma. Diario de Mallorca, 30-12-2012)

-1418: Anselm Turmeda es presenta ell mateix de la manera següent: "aquell fill d'Adam que està assegut sota aquest arbre és de nació catalana i nat a la ciutat de Mallorques i té per nom Anselm Turmeda".

("La Festa de l'Estendard y los orígenes de los mallorquines", Bartomeu Bestard, cronista oficial de Palma. Diario de Mallorca, 30-12-2012)

Valoració:0menosmas
Per Mallorca, fa mes de 8 anys

Mallorca sense sang i sense pancas renegats

Valoració:-15menosmas
Per anticatalufet, fa mes de 8 anys

Prohibición = Nazionalismo separatista

Valoració:-1menosmas
Per MALLORCA INDEPENDENT, fa mes de 8 anys

Assassins d'animals indefensos Arruix de Mallorca!
BARCO DE REKHILLA!!!!

Valoració:10menosmas
Per Vaques i bous, fa mes de 8 anys

Castell de Salses, també he llegit a l ' Independant que al poble de Millas, que tenia la estàtua d' un torero, l' han tirada pet avall i l' han feta bocíns. Segurament si posen un cossiol al lloc del "diestro" farà més planta.

Valoració:9menosmas
Per Castell de Salses, fa mes de 8 anys

A la Catalunya Nord, aquest cap de setmana hi ha hagut manifestacións, demanant que se prohibesquin les curses de bous.

Valoració:15menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 4
Siguiente