lluvia ligera
  • Màx: 10.16°
  • Mín: 7.47°

El Consell Insular defensa la campanya de Menorca Talaiòtica

Els responsables del Consell i de l'empresa que fa difusió de la campanya durant la reunió. | Consell de Menorca

El Consell Insular de Menorca defensarà la campanya Menorca Talaiòtica a Patrimoni Mundial de la Humanitat. El conseller de Cultura i Educació, Miquel Maria Ballester, el director insular de Cultura i Patrimoni, Antoni Ferrer, i la cap de servei de Patrimoni històric, Cristina Rita, s’han reunit aquesta setmana amb les responsables de l'empresa Something’s Cooking, Verónica Mullor i Paula Camps, que s’encarreguen de la campanya de difusió.

Durant la trobada s’han analitzat les semblances entre la imatge i el gest de la campanya de Menorca amb la promoció de la candidatura dels dòlmens d’Antequera (Màlaga). El Departament de Cultura i Educació està en contacte amb l’Ajuntament d’Antequera i amb l’agència de publicitat GAP Design, als quals s’ha traslladat la preocupació per les similituds entre tots dos logotips i els dos gestos que identifiquen les campanyes.

Des del Departament de Cultura i Educació es demanarà una valoració al Ministeri de Cultura sobre els possibles efectes negatius que es puguin derivar d’aquesta situació, i s’ha deixat clar que en cas de conflicte es faran valer els drets de la campanya menorquina, que és anterior a la de la candidatura andalusa. Segons la valoració que en faci el Ministeri, la intenció del Consell Insular de Menorca és evitar rivalitats i cercar fórmules de col·laboració.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.