algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.74°
15°

Desenes de persones participen en la marxa antitaurina de Palma

Desenes de persones han participat en la protesta. | AnimaNaturalis/Twitter

Desenes de persones han participat aquest dissabte en la marxa antitaurina organitzada per Mallorca Sense Sang. La protesta, que ha transcorregut des de Cort fins la plaça de toros ha estat molt acolorida, festiva i animada.

Segons han ressaltat animanaturalis i CAS International, promotors de la campanya, aquesta protesta és potser la darrera que es realitzi a Palma, ja que el 30 de juliol es presentarà una moció perquè es declari ciutat contrària a la tauromàquia i amiga dels animals.

En total, ja són 19 els municipis declarats antitaurins a Mallorca i ja s’han recaptat més de 130 mil signatures per exigir que Palma sigui antitaurina. «D'aquí a pocs dies aconseguirem la fita històrica de què la ciutat de Palma es declari antitaurina i posar fi a la tortura animal per la diversió d’uns pocs», ha assegurat Guillermo Amengual, portaveu de la campanya.

“Mallorca continua avançant cap a l’abolició de les curses de toros a tota l’illa. Cada dia són més els municipis que decideixen declarar-se antitaurins i sol·licitar al Parlament Balear l’abolició de la tauromàquia a tota l’illa. Estem segurs que les poques curses de toros que es facin enguany a Mallorca, seran les darreres en terres mallorquines”, ha assegurat Amengual.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per otro, fa mes de 8 anys

Que le pregunten a Serrat, Sabina, etc... y que pensaria a Picasso, Goya....etc.....de estos snock animalistas de pacotilla...

Valoració:0menosmas
Per anticatalufet, fa mes de 8 anys

A los pancas catalufos lo que no le gusta es todo lo que represente España, y lo demás es tongo

Valoració:0menosmas
Per Incultura alcudienca, fa mes de 8 anys

Espectacle macabra amb música i tot a Alcúdia gràcies a persones insensibles com Mir, Malondra, Adrover, Bennassar, Rebassa etc.. i al Bar LLabres per fomentar tant d'any aquest genocidi animal.

Valoració:7menosmas
Per arg, fa mes de 8 anys

-1289: A la dedicatòria que fa Ramon Llull en un manuscrit seu que va lliurar al Dux de Venècia, Pietro Gradenigo, es pot llegir:

"Ego, magister Raymundus Lul, cathalanus"


("La Festa de l'Estendard y los orígenes de los mallorquines", Bartomeu Bestard, cronista oficial de Palma. Diario de Mallorca, 30-12-2012)


-1309: Fragment de l'aprovació de la Doctrina lul·liana

"ad requisitionem Magistri Raymundo Lull Chatalani de Majoricis"

("Nueva Historia de la Isla de Mallorca y de otras Islas a ella adyacentes" de Joan Binimelis, Mallorca 1593. Traduïda de l'original català al castellà per Guillem Terrassa i impresa a la impremta Tous de Palma l'any 1927 per al diari "La Última Hora". Tom V, capítol I, pàg. 10)


-1365: Els diputats mallorquins escriuen al Cerimoniós: "Com los mallorquins e poblats en aquella illa sien catalans naturals, e aquell regne sia part de Catalunya...",

http://argumentari.blogspot.com.es/2009/02/referencies-sobre-la-llengua.html


-1390: Els jurats del regne de Mallorca ordenaven que "si alcun català robava gra de dia, lo fossen tallades les orelles; si el lladre era un catiu o cativa" se li augmentava el càstig. Si el robatori era durant la nit se'l condemnaria a la forca, "per qualsevol persona axí catalana, com catiu o cativa". Això demostra que el gentilici "català" es feia servir per a referir-se als repobladors cristians lliures, o als seus descendents, i per a diferenciar-los, dins la societat mallorquina, dels esclaus.

("La Festa de l'Estendard y los orígenes de los mallorquines", Bartomeu Bestard, cronista oficial de Palma. Diario de Mallorca, 30-12-2012)

-1418: Anselm Turmeda es presenta ell mateix de la manera següent: "aquell fill d'Adam que està assegut sota aquest arbre és de nació catalana i nat a la ciutat de Mallorques i té per nom Anselm Turmeda".

("La Festa de l'Estendard y los orígenes de los mallorquines", Bartomeu Bestard, cronista oficial de Palma. Diario de Mallorca, 30-12-2012)

Valoració:6menosmas
Per Mallorca m' agrada, fa mes de 8 anys

Visca Mallorca sense sang i sense pancatalanistes de merda

Valoració:-8menosmas
Per ..., fa mes de 8 anys

SÍ: "Desenes de persones participen a la marxa antitaurina de Palma"


NO: "Desenes de persones participen en la marxa antitaurina de Palma"

Valoració:7menosmas
Per petricó, fa mes de 8 anys

@ Mallorquín - españolón.
DICTADURA = IMPOSICIÓ CASTELLANA.

Encara hem de trencar certes cadenes ...

Valoració:17menosmas
Per mallorquin, fa mes de 8 anys

PROHIBICION = IMPOSICION

Valoració:0menosmas
Per M., fa mes de 8 anys

Recordau que la comunitat que fa mes estona que va prohibir al seu territori les "corridas de toros" va esser Canàries. Ho dic per els que vinculen antitaurins amb
catalanistes, independentistes i esquerres. També he de dir que la organització antitaurina més nombrosa de l'estat es a Madrid, encara que vegeu la seva plaça plena. A Mallorca els de "Mallorca sense sang" varen recollir ara fa poc mes d'un mes més de cent mil firmes.
Finalment tal vegada no fa falta prohibir sino deixar de subvencionar tan generosament com es fa i en dos anys s'ha acabat per fi, perque no crec que el taurins vulguin pagar entrades a 300 € per veure aquesta animalada.

Valoració:15menosmas
Per Penós, fa mes de 8 anys

Sembla mentida que demà, a un lloc com a Alcúdia, governada per PI, PSOE I MÉS(PSM ERC) es torturin 6 animals indefensos com a espectacle a oferir, quina poca educació i cultura.

Quina llàstima de persones insensibles, quina corporació més poc humana.
Que dir del Bar LLabrés que fomenta aquest espectacle abobinable.

Valoració:23menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente