chubasco de ligera intensidad
  • Màx: 23°
  • Mín: 18°
19°

Els interins insinuen que hi hauria d'haver un ajornament de l'inici del curs escolar

El col·lectiu d'Interins Docents en Acció critica que si el Govern no és clar amb la retirada o continuïtat de la LOMQE, l'adjudicació de places de professors no es farà de manera justa ni real a les necessitats de cada centre perquè encara no es coneixen les assignatures que s'impartiran. Per això (i per tot un seguit de qüestions) es plantegen si serà possible començar el curs a les dates previstes o se n'haurà d'ajornar l'inici. Dins el cúmul de dificultats a què fa referència el col·lectiu d'Interins Docents en Acció (IDEA) per sostenir la seva proposta d'ajornar el curs hi ha el fet que, per exemple, existeixen interins amb un pacte d'estabilitat i no saben ben bé de quina manera la Conselleria garantirà la continuïtat d'aquest pacte si amb l'arribada de la LOMQE es perden places d'una especialitat.

IDEA critica que si el Govern no és clar amb la retirada o continuïtat de la LOMQE l'adjudicació de places de professors no es farà de manera justa ni real a les necessitats de cada centre perquè encara no es coneixen les assignatures que s'impartiran. Així doncs, segons IDEA, les declaracions del conseller d'Educació Martí March, que va dir en el seu moment «farem tot el possible per minimitzar els efectes d’aquesta llei», no han fet res més que augmentar la incertesa a la qual s'han d'enfrontar els docents interins de cara a l'adjudicació de places per al curs 2015/16. IDEA sosté que si els centres «no saben què significa exactament 'minimitzar els efectes'» o no tenen els itineraris aprovats, és molt complicat que sàpiguen quines places han de demanar de cara al curs vinent. Davant el «desgavell» que asseguren que han provocat les declaracions plenes «d'ambigüitat» de March, plategen que queden enlaire encara moltes qüestions per tancar i poc temps per resoldre-les.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 3
Siguiente
Per Base?, fa mes de 7 anys

Gent que va de "puta base" però que sempre ha volgut estar controlant i manipulant per tot on ha passat. Per exemple, Assemblea de Docents.
Des de quan ser de la "puta base" és aprofitarse de la feina dels companys per tal de fer-se un nom i augmentar el teu ego?

Valoració:3menosmas
Per Joan, fa mes de 7 anys

No entenc que UOB que és el sindicat minoritaria a l'ensenyament vulgui condicionar tot, rompigient l'unitat que hi ha hagut fins ara, per cert recomaació de IDEA a mi com interí no en representa.

Valoració:6menosmas
Per Biodramina, fa mes de 7 anys

@Miquelet

O se me ocurre otra cosa.
Que lo hayas escrito en el UH y te confundes de diario, porque ahí sí que sale.
Pero claro, tu no eres retrasado, no?

Valoració:-1menosmas
Per Biodramina, fa mes de 7 anys

@Miquelet

Eso significa, básicamente, que tienen que revisar su contenido porque probablemente estará lleno de insultos e improperios. Muy gorda la has tenido que liar porque, ni siquiera a mí, me ha salido aún....
En cuanto al hecho de que esté escrito en español yo, de tí, enviaría una denuncia al Defensor de Pueblo, pero ya.

Valoració:-1menosmas
Per Miquelet, fa mes de 7 anys

Això és normal? Que em surti aquest advertiment en espanyol després d'enviar un comentari?
"Su comentario se ha enviado correctamente.
Nuestros redactores lo revisarán y si cumple las condiciones de uso será publicado en la noticia. Esta revisión puede tardar algunas horas, gracias por su comprensión.

Valoració:0menosmas
Per n, fa mes de 7 anys

Una noticia basada en insinuaciones. Esto parece ya el salvame de los pancas con el gordito en el papel estelar de belen esteban.

Valoració:5menosmas
Per Interina a Menorca, fa mes de 7 anys

No poseu "els interins insinuen". Posau: ELS FRIQUIS D'ALTERNATIVA-IDEA ELUCUBREN

Valoració:8menosmas
Per Biodramina, fa mes de 7 anys

Ay ay ay...... y a quién echamos la culpa ahora?

Valoració:0menosmas
Per Pere J., fa mes de 7 anys

El que hauria de fer en Jaume Sastre és una altra vaga de fam per obligar el Govern a fer un decret per aturar l'aplicació de la LOMCE. Però aquesta vegada una vaga de fam de debò, sense "quelitas" davall el coixí.

Valoració:8menosmas
Per Trist, fa mes de 7 anys

El que és trist és veure en què s'ha convertit l'Assemblea de docents. Calcant comunicats radicals, promocionant tricentenaris que no tenen res a veure amb l'educació, intentant enviar doblers de la Caixa de resistència a causes que no tenen res a veure amb l'educació. Fent d'altaveu i de portaveus de UOB i els seus extremistes. Enfontats a tothom, sindicats, pares, directors, inspectors i a la societat en general. I mentre, alguns engreixant el seu ego i el seu personalisme a base de "cuanto peor mejor", cercant el conflicte de manera permanent. Trist paper ja el que han de fer Iñaki i Guillem.

Valoració:5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 3
Siguiente