nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
18°

El TIL i la Llei de símbols ja són història

Manifestació a Palma en contra de les polítiques educatives del Govern de José Ramón Bauzá. | Arxiu dBalears

El nou equip de Govern, presidit per Francina Armengol, ha aprovat avui divendres diverses resolucions per derogar la Llei de símbols i el TIL. Aquesta decisió ha arribat en el primer Consell de Govern que ha tengut lloc al Consolat de Mar l'endemà que Armengol prometés el càrrec.

Amb aquesta decisió «tiram enrere dos símbols de l'autoritarisme», ha manifestat Armengol durant la roda de premsa posterior al Consell. El portaveu del Govern, Marc Pons, ha explicat que el nou executiu ha decidit desistir en els recursos de cassació interposats per l’anterior Govern de la Comunitat davant el Tribunal Suprem, contra la sentència que anul·lava el TIL. Ha manifestat que amb aquesta decisió el projecte educatiu queda «enterrat».

En relació amb la Llei de símbols, el Consell de Govern ha aprovat un Projecte de llei de derogació de la Llei de símbols que presentaran al Parlament. El nou executiu autonòmic també ha fet pública una declaració institucional de rebuig a la LOMQE.

En el discurs que realitzava Armengol ahir dijous després de la presa de possessió, reiterava el compromís amb el sector educatiu i ja avançava que el primer Consell de Govern derogaria el TIL i la Llei de símbols.

Avui divendres també han pres possessió els nous consellers; el socialista Marc Pons és finalment el portaveu del Govern, tot i que en un principi s'havia comunicat que aquest càrrec l'ocuparia Fina Santiago. El nou Govern comptarà amb un total de deu conselleries. Podeu veure el repartiment de Conselleries aquí.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Mallorquí, fa mes de 8 anys

Estar en contra des TIL ès una opinió política com una altre, ès ben respectable. Per`sa llei de simbols ès un altre tema. Estar en contra suposa donar carta blanca a que es funcionaris exibesquien sa seua ideologia a n ets edificis públics. A una escola sobren banderes i si han d estar algunes que siguin ses oficials. Si es funcionaris d Emaya tenguessin una bandera contra s' esvort vos pareixeria bé? Jo no vull q cap funcionari pugui decorar ets edificis de tots amb banderes polítiques. ès algo de sentit comú

Valoració:-9menosmas
Per res, fa mes de 8 anys

@ Toni Capò,
Aturau es carro i deixau pixar es mul,que de avui fins a l'onze de Setembre, se farà molte feina per restar el joc brut d'Espanya, i del 11 al 27 ancara mès, :
perque ara es l'hora, Catalunya independent i republicana, a la shit el gran impperi esppanyol.

Valoració:11menosmas
Per Toni Capó, fa mes de 8 anys

@j Joan Capó.
Crec que ja podeu anar pensant en el quatricentenari. http://www.arabalears.cat/politica/CEO-Centre-d-Estudis-d-Opinio-independencia_0_1387061423.html

Valoració:-5menosmas
Per Joan Capó, fa mes de 8 anys

I sobre el Tricentenari?

Valoració:9menosmas
Per República de les Illes Balears, fa mes de 8 anys

Hem de continuar finançant el Reino de españa amb els nostres impostos? O ens anirà millor si ens constituïm en estat i decidim sobre lo nostro i disposam dels nostres propis doblers per a nAltros?

Valoració:21menosmas
Per escardapenyes, fa mes de 8 anys

Condemnadas per sempre a la foscor de l'avern, de hon no havían de haver sortit mai, esperits malignes ¡ fora ¡ arruix, desintegrau-vos sombras demoníacas, alluny de allà hon conviven les persones.
Salut amb pau i armonia.

Valoració:20menosmas
Per rosmarinus, fa mes de 8 anys

Els T(r)ILeros a la m..... Ja era hora ! No es pot anar sempre contra natura !

Valoració:27menosmas
Per ropit, fa mes de 8 anys

Ara només falta que al culpable de tot aquest desgavell i pérdua de temps i de Cultura durant 4 anys, el mos facin "Senador Bauzá".
¡Per amotinar-mos!

Valoració:29menosmas
Per TALIBAUZÁN, XUPA AQUESTA!, fa mes de 8 anys

Entre tots, pares, mares, alumnes, professors, sindicats, patronals, hem enderrocat la feixistarra dictadura espanyolista dels TILibans de l'immigrant madrileny engominat talibauzán.
HEM TRIOMFAT!
TALIBAUZÁN, XUPA AQUESTA!
HA, HA, HA, HA, HA, HA, HA, HA,HA, HA, HA, HE, HE, HE, HE, HE, HI, HI, HI, HI, HI, HI, HI, HI, HI, HI, HI, HI, HO, HO, HO, HO, HU, HU, HU, HU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Valoració:40menosmas
Per CANET, fa mes de 8 anys

Que passa ara amb els condenats per entrar a la Conselleria d'educació?
Demanavem aquesta retirada....

Valoració:42menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente