cielo claro
  • Màx: 28°
  • Mín: 22°
24°

Augmenten les llars amb tots els membres sense feina

9690

Així com avançava aquest dijous el dBalears, les Illes lideren l’augment de l’atur en comparació a tot l’Estat. Però a aquestes dades s'hi ha d’afegir una nova informació demolidora: les llars de les Balears amb tots els membres sense feina augmenten fins a 4.000, fet que suposa un 10,4% més que en el trimestre anterior.


Segons dades de l'Enquesta de Població Activa (EPAdifosa aquest dijous per l'Institut Nacional d'Estadística (INE), un total de 42.100 famílies es troben ara mateix amb cap dels seus membres en actiu.

Per altra banda, les dades de l’INE mostren un únic descens que no convida a l’optimisme. Les llars amb tots els integrants ocupats van arribar a 240.700 a les Illes Balears en el primer trimestre, fet que suposa un descens de 17.200.

Les noves xifres confirmen que l’Enquesta de Població Activa deixa a les Balears amb 130.000 persones sense feina, una taxa d'atur del 22,3% i una destrucció de 22.700 llocs de feina respecte al quart trimestre del 2014.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Embarbussasment, fa mes de 8 anys

Enhora bona, Sr. Bauzá.

Com era llò de:
Vamos a hacer lo que dijimos que íbamos a haceri haremos lo que dijimos... Idò s´ha ben lluït!

Valoració:6menosmas
Per I doncs, fa mes de 8 anys

Però segóns la Constitució Espanyola, els espanyols es poden anar a viure on els surt de les castanyoles . Perdò, he utilutzat una paraula eivissenca i els mallorquíns no ho podem fer a això, segóns els "senyors de les modalitats"

Valoració:4menosmas
Per Tià, fa mes de 8 anys


I l'augment de la immigració espanyola a les Balears, de què la premsa ha parlat aquests dies?
Què és, aquest desgavell?

Qui m'ho podria explicar, perquè jo, que som "el tonto del pueblo" (segons el gonellum), no ho entenc?

Valoració:7menosmas
Per I doncs, fa mes de 8 anys

I encara els del PP ténen la barra de dir-nos que s' ha acabat la crisi. Jo esper que totes aqueixes ppetsones vagin s votar.

Valoració:8menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente