cielo claro
  • Màx: 17.04°
  • Mín: 10.98°
11°

Marineland defensa l'ensinistrador de dofins que s'ha suïcidat

Marineland Mallorca ha lamentat avui "profundament" la mort de l'ensinistrador de dofins José Luis Barbero, "víctima d'una greu campanya contra el seu honor", i ha assegurat que continuarà col·laborant amb la Justícia per aclarir els fets "en defensa de la veritat i de la memòria de José Luis".

En un comunicat, el delfinari ha defensat la "gran professionalitat" de l'ensinistrador de dofins i denuncia la distribució de materials audiovisuals "manipulats" i multitud d'atacs "orquestrats" en xarxes socials contra ell, que no ha tingut "cap opció" de defensar la seva innocència .

Mentrestant, a les xarxes, el debat continua. La majoria dels animalistes han lamentat la mort de l'entrenador, però segueixen reclamant que els dofins puguin viure en llibertat, ja que la mateixa captivitat és una forma de maltractament.

S'ha de recordar que l'ensinistrador de dofins d'aquest centre es va suïcidar fa uns dies després que fos denunciat a través de vídeos per suposats maltractaments als animals.

Marineland Mallorca defensa la "trajectòria exemplar" de Barbero dedicada als dofins, al costat dels quals va aconseguir algun dels més prestigiosos premis del món i amb els quals va ser pioner en el desenvolupament de programes d'ajuda social.

"Aquells que vàrem tenir la sort de conèixer a José Luis no tenim cap dubte sobre el seu amor pels animals, als quals va dedicar la seva vida, com tampoc la tenim sobre la seva gran qualitat humana", s'afirma en el comunicat.

"Mai romandrem passius davant d'una injustícia com la que s'ha comès", assevera el parc en el comunicat, que continuarà conclou que continuarà fent feina amb "dedicació, passió i orgull en defensa de la vida animal" amb empleats professionals i "compromesos com José Luis", tal com fa des de fa 44 anys.


Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per badoin, fa mes de 9 anys

el que mata es la cobardia, si era innocent nomes tenia dd'esperar la reolucio del judici. i emb sembla injust recriminar al que va grabar i no recriminar el mal comportament del domador

Valoració:1menosmas
Per I doncs, fa mes de 9 anys

Les calúmnies i les difamacións maten. Penjar un vídeo enlloc de denunciar, demostra que hi ha gent que no sap ni com es diuen els dies de la setmana, i que no es mereixen tenir la tecnologia al seu abast.

Valoració:11menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente