algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
12°

Pimeco impugna les zones de gran afluència turística de cinc municipis

La patronal del comerç al detall de Mallorca, Pimeco, ha impugnat les resolucions de la Direcció General de Comerç i Empresa del Govern de les Illes Balears per les quals s'aproven les sol·licituds d'ampliació de les Zones de Gran Afluència Turística (ZGAT) de cinc municipis de Mallorca.

Més concretament, Pimeco ha presentat recursos de reposició contra l'extensió, a tot l'any, de les ZGAT que s'apliquen en els municipis de Llucmajor, Felanitx, Vilafranca de Bonany i Sa Pobla, així com la del nucli urbà de Porto Cristo.

Pimeco ha exigit així a la titular autonòmica de Comerç i Empresa, Lourdes Cardona, la "estricta aplicació" dels requisits que fixa la nova Llei de Comerç balear per tal que un territori pugui ser declarat ZGAT i el període pel qual aquesta fórmula s'ha d'aplicar.

"Amb la llei a la mà, l'ampliació a dotze mesos de les ZGAT resulta injustificable" ha sentenciat la patronal, reclamant per això l'Executiu autonòmic que reprengui el període original del 15 de març al 30 d'octubre.

Cal recordar que el passat mes de gener Pimeco va impugnar davant la Direcció General de Comerç i Empresa l'extensió a tot l'any de les Zones de Gran Afluència Turística de Campos, Marratxí i del centre de Palma.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.