algo de nubes
  • Màx: 29°
  • Mín: 21°
28°

A la presó un dels vigilants de la «piscina de Pedro J.»

Els jutjats l'han cercat durant mesos però ja compleix condemna per un altre delicte

El Jutjat de Manacor ha hagut de cercar a dues de les dues persones, suposadament contractades per l'exdirector del diari El Mundo, Pedro J. Ramírez, que el 13 d'agost de 2005 agrediren diversos representants d'entitats i partits polítics que denunciaven l'ús privat que feia el periodista madrileny, d'una piscina situada en terreny públic.

Després de la recerca el jutjat ha trobat un dels tres vigilants de la piscina: és a la presó de Palma. De fet, està previst que estigui empresonat fins al 2019.

El jutjat de Manacor va cercar José Angel Sebastián Montero, en relació a un delicte i unes faltes de lesions, denunciats per diverses de les persones que participaren en l'acte de denuncia de l'apropiació d'espai públic que es va fer l'any 2005.

Recordem que aquell 13 d'agost de 2005 es va convocar, a vorera de mar a la Costa del Pins (Son Servera) una roda de premsa per part de les organitzacions ERC­-Illes, PSM, EU­-Els Verds, GADMA i el Lobby per la Independència, durant la qual es va denunciar que Pedro José Ramírez Codina no respectava el dret de trànsit per la costa mallorquina, ja que s'havia apropiat d'una part del litoral i l'havia incorporat, de facto, al seu patrimoni personal. Una vegada finalitzada la roda de premsa, algunes de les persones representants de les organitzacions convocants volgueren deixar constància, davant dels mitjans de comunicació, de la veracitat de la seva denúncia i per això es dirigiren vorejant la costa cap als terrenys de domini públic marítim­terrestre confrontants amb la finca titularitat d'una empresa madrilenya i que Pedro José Ramírez usava com a residència durant les seves estades a Mallorca.

Aleshores, Sebastián i els altres dos vigilants de la piscina, intentaren impedir per la força aquesta acció. Sebastián i els seus dos companys provocaren lesions de diversa consideració a alguns dels participants a l'acció, fets pels quals encara no han estat jutjats.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per LOGSE, fa mes de 8 anys

Vale que no podemos considerar a este tipo de panfletos como "prensa", pero un poco de respeto hacia vuestros lectores y sobretodo hacia los forasteros catalanes que pagan vuestras nóminas no estaría de más, amateurs chapuceros

Valoració:-5menosmas
Per Goriet, fa mes de 8 anys

Jaume, no sembla que faci falta que te manipulin el cervellet.

Valoració:2menosmas
Per Jaume, fa mes de 8 anys

Un vigilante de seguridad está en la cárcel por una causa distinta de la que os interesa... y esa es la noticia.

Menos mal que las faltas gramaticales y los datos erróneos (Ramírez no es madrileño) ponen la cosa en su contexto.

Pero no todo es desastroso. La foto sirve para constatar que Sastre estaba más gordo al terminar su huelga de "hambre". Os sugiero que uséis Photoshop o algo equivalente, y así la manipulación no se limita al texto.

Valoració:-7menosmas
Per A Pedo J. que el bombin, fa mes de 8 anys

Gràcies, Jaume i companyia. Resulta que el teu agressor és a la presó independent del cas de la piscina!
No són més que púrria. Per molts títols nobiliaris que tenguin no t´arriben a la sola de les sabates en dignitat i defensant la justícia.

Valoració:18menosmas
Per No s´apleguen fins que no s´assemblen, fa mes de 8 anys

A veure!
Amb qui voleu que es faci en Pedo J. si no és amb delinqüents?
Déu els cria i ells s´apleguen...

Valoració:19menosmas
Per Biodramina, fa mes de 8 anys

En Kaime está por todo, peró.

Valoració:0menosmas
Per Uep Jaume, fa mes de 8 anys

Ja torna sortir es de sa vaga de fam pes catala

Valoració:-32menosmas
Per Pavlov, fa mes de 8 anys

Esta frase está en español.

Valoració:-17menosmas
Per mallorquín, fa mes de 8 anys

"ha hagut de cercar a dues de les dues persones..."

Espabila, becario!

Valoració:10menosmas
Per I doncs, fa mes de 8 anys

No vull ofendre el colectiu de guàrdies i vigilants privats, però les empreses haurien de mirar-se amb lupa a qui contracten, perque hi ha massa d'aqueixos empleats, que no respecten als ciutadàns i me vé al cap, un altre energúmen de la Internodal. I pensar que per la gràcia del PP, aqueixos mateixos elements podràn exercir com a policies, fa entrar en pànic a qualsevol.

Valoració:54menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente