cielo claro
  • Màx: 19.32°
  • Mín: 9.32°
17°

Antònia Font (UOB): “Ens oposam als plus vitalicis perquè si un fa una feina l'ha de cobrar, però quan deixa de fer-la, no l'ha de cobrar”

UOB Ensenyament va manifestar, durant la reunió de la Comissió de Valoració de les sol·licituds de consolidació del complement de director, la seva oposició a la concessió d'aquestes retribucions i va demanar que constàs així en acta.

La retribució parcial del complement de director, que es percep mentre es continua en actiu un cop acabada la funció directiva, fou establerta per llei orgànica l'any 1995. A les Illes Balears, els directors cobren el 25% del complement per un període complet d'exercici del càrrec, el 40% per dos períodes i el 60% per tres.

Antònia Font, portaveu d'UOB – Ensenyament, explicà a dBalears que “consideram que aquesta mena de retribucions són correctes mentre es desenvolupa la feina de director, però deixen de tenir sentit quan la persona deixa el càrrec” i afegeix que “si l'objectiu de la consolidació del complement de director és incentivar els docents a exercir aquest càrrec, com sembla plantejar la llei de 1995, que introdueix aquesta figura dins un article titulat “Apoyo a los equipos directivos”, UOB Ensenyament insta l'Administració a cercar altres vies més justificables”.

Font afirma que “amb l'anomenat nivell 33 passa exactament el mateix”. Segons UOB, la consolidació del complement de director que es continua cobrant de manera vitalícia tot i quan ja no s'exerceix el càrrec, recorda el Nivell 33 que es cobra des dels anys 90 i que la Llei de Funció Pública de 2007 aprovada durant el Govern de Jaume Matas va passar a regular amb detall. Segons aquesta llei, els funcionaris que han ostentat determinats càrrecs públics durant dos anys consecutius o tres amb interrupcions tenen dret a cobrar un complement de sou de per vida quan dimiteixen o són destituïts i es reincorporen als antics llocs de feina. Si aquest complement és percebut integralment arriba a pujar a 16.100 € anuals, repartits en catorze pagues.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Gerry, fa mes de 9 anys

Aquesta genteta mai es presentarà projectes de direcció. L'única cosa que han gestionat ha estat la vaga que han fet perdre milions d'euros als docents i no ha servit per a res perquè no saben què es negociar i el que els interesava que era el TIL el va tombar el TSJB. Principiants. Vividors.

Valoració:-19menosmas
Per Biodramina, fa mes de 9 anys

Jajajaja.......me encantan los esfuerzos que hacéis para dejar en blanco los comentarios en castellano......jajajaja....ya estoy viendo al becario dándole a la tecla......
Que pretendéis? ....hacer ver que la gente en Baleares no usa el castellano?.....pues no os queda nada, pollos.

No cambiéis nunca, please.

Valoració:-3menosmas
Per p, fa mes de 9 anys

Memòria, un apunt.
En Lays té raó: passar a cobrar el nivell 33 no suposa passar a cobrar 16.100 euros anuals més.
Equiparar els imports del nivell 33 amb el complement de director és d'una demagògia espantosa.

I es pot parlar de la consolidació, però no ens enganyem: és un incentiu perquè hi hagi més candidats a director.

Valoració:-7menosmas
Per Biodramina, fa mes de 9 anys

@Fàrmacs

Jajajaja......alma de cántaro..........................
Tú fuistes al concierto de despedida?....porque yo sí.
Lo que están haciendo con el "El Museu de la Jugueta" no me acaba de gustar, pero bueno, Pau iba a mi colegio, así que se le perdona.
Sin las letras de J.MIquel Oliver, creo que nunca hubieran llegado dónde lo hicieron.
Por cierto, te recomiendo, "El misteri de l´amor", un poco paranoide, pero ahí reside su gracia, desde mi punto de vista.

Valoració:0menosmas
Per Memòria, fa mes de 9 anys

Idò jo crec que té tota la raó. la conseolidació del nivell 33 és un escàndol i s'han produït casos en que el PP ha recol·locat gent que li faltava un any o més, per conslidar el nivell (ara record el cas de Jaume Gil de Porreres).

Valoració:15menosmas
Per lays, fa mes de 9 anys

Un pèl demagoga.
Si es passa a cobrar del nivell 22 al 26, per exemple, no es cobren els dos, només la diferència.
Això dels 16.100 insinua una cosa que no és certa; ningú passa a cobrar 16.100 euros més!

Estava dormit el periodista?

Valoració:0menosmas
Per Fàrmacs, fa mes de 9 anys

Biodramina,
N´hauries de prendre moltes més perquè no controles el que dius i demostres que no saps qui és n´Antònia Font.
Hala, a estudiar a la UOB o on faci falta, si cal, al parvulari.

Valoració:15menosmas
Per goldor, fa mes de 9 anys

ES COBRA SEGONS EL CONTRACTE, I PROU !
Per a això es signe un contracte...

Valoració:-7menosmas
Per Biodramina, fa mes de 9 anys

Ahora entiendo porqué dejó la música.
Ahora se mete a sindicalista, que cunde más.

Valoració:-7menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente