nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
13°

UOB denuncia que Educació subvenciona la FP a ajuntaments del PP

El sindicat UOB ha denunciat que la Conselleria d'Educació subvenciona la FP Bàsica a entitats i ajuntaments, la majoria governats pel PP, mentre continua sense dotar-la als centres públics. | Arxiu

El sindicat UOB ha denunciat que la Conselleria d'Educació subvenciona la FP Bàsica a entitats i ajuntaments, la majoria governats pel PP, mentre continua sense dotar-la als centres públics. En concret, han denunciat que la Conselleria ha adjudicat 948.750 euros a aquestes entitats mentre el 78% no han rebut la dotació necessària per iniciar els cursos.

El sindicat ha destacat que la quantitat destinada a aquestes entitat i ajuntaments és l'import que el consell de ministres adjudicà a les Balears per implantar la FP Bàsica, que pujava a 1.062.249,83 euros.

És a dir, segons el sindicat, Educació ha optat per prioritzar les subvencions a entitats privades i corporacions locals al mateix temps que continua “sense dotar adequadament els centres públics, que es veuen obligats a impartir els cicles de forma molt precària”.

Rerefons electoralista
El sindicat, a més, ha ressaltat que cal constatar que dels sis ajuntaments que han rebut subvencions “cinc són en mans del PP”. “Consideram que l'actuació de la Conselleria té un rerefons clarament electoralista i que un cop més l'ensenyament públic paga els plats romputs de la gestió educativa nefasta del PP”, ha ressaltat el sindicat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per mac, fa mes de 9 anys

GC, no te confonguis; qui sigui que s'encarrega d'aquest tema a la UOB no sap del que parla. Mesclen ous amb caragols i la notícia és tot un despropòsit.

Valoració:0menosmas
Per G. C., fa mes de 9 anys

Supòs que els que heu escrit abans estau encantats que els doblers se'n vagin als ajuntaments del PP, mentre la majoria de tallers dels instituts fan llàstima.

Valoració:-1menosmas
Per I què esoeraves?, fa mes de 9 anys

M.a.c. I què esperaves de Jaume Sastre i Pep Palou?

Valoració:-2menosmas
Per m. a. c., fa mes de 9 anys

Impressiona veure la UOB parlar sense tenir-ne ni idea. M'agradaria saber qui els assessora en aquest tema.
Voleu dir que realment es creuen el que diuen? Si és així, la meva preocupació és màxima!

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente