algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
16°

Maria del Mar Bonet serà investida doctora honoris causa el 19 de febrer

Imatge d'arxiu. | Miquel Àngel Canals

Maria del Mar Bonet serà investida doctora honoris causa el 19 de febrer. L'acte d'investidura serà a les 19.30 hores a l’Aula Magna de l’edifici Arxiduc Lluís Salvador (campus universitari).

Tot i que la UIB aprovà el nomenament l'octubre de 2012, encara no s'havia pogut trobar el dia per realitzar l'acte.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Joe Pesci, fa mes de 9 anys

Una de los nuestros

Valoració:-3menosmas
Per Carme, fa mes de 9 anys

Totalment mereixedora d'aquest anomenament. Sempre ha estat amb noltros. La seva veu és preciosa. La seva postura, en és familiar a tots.
Un encert.

Valoració:3menosmas
Per res, fa mes de 9 anys

Bono, bono, ja ha sortit en Rafa Nadal, ja ni tan sols ès en Rafel, jo investiria antes el tío Toni que ès el que la guiat,i la format esportivament, a mès ja l'han fet fill predilecta de Madrit, crec que li dòne mès goix i culturalment ès molt fort.
Maria del Mar Bonet va recuperar un caramull de tonades del camp i cansons de la nostra cultura popular (no vos confongueu PPopular) mallorquinas i Balears, d'es batre, de munyr, de llaurar, de espolsar metlas, una dona marinera etc. etc. això si ès "lo nostro" i no cuatre sobressades penjades a una escala de cuir figues.
Maria, l'investidura te las guanyada de sobras.
Que consti que no tenc res quantra en Rafel Nadal i deportivament l'admir.

Valoració:9menosmas
Per Aquí, en català!, fa mes de 9 anys

Compatriotes:

Que no ens imposin, també en aquest fòrum, el LEPE (Lengua Española Propia de España...), conegut a l'Aragó amb el nom de LAPOLLA (Lengua Aragonesa Propia de Otros Lindos Lugares de Aragón...) *. Deixem sense respondre ni valorar els comentaris escrits en "la llengua cooficial distinta del català" ** i si podem evitar de llegir-los, millor. Demostrem, amb fets, que aquí el foraster no és útil ni necessari o, dit d'una altra manera, no permetem que ningú -evidentment mal educat- pugui actuar com si el català fos inútil i innecessari en el territori on és l'única llengua pròpia.

*S'ha d'advertir que aquestes denominacions no són una burla cap a la llengua castellana ni tampoc cap als espanyols en general, sinó un "homenatge" adreçat només als espanyols que, avui (27-1-2015), continuen menyspreant el català, entre els quals hi ha aquells qui l'anomenen -i això no és broma- LAPAO (segons ells: Lengua Aragonesa Propia del Área Oriental).

**Un altre "homenatge", aquest pic a en Rafel Bosch que va utilitzar una expressió similar per tal d'amagar el nom de la nostra llengua.

Valoració:10menosmas
Per emigrante, fa mes de 9 anys

A esta señora si.

Es "una de los nuestros"

Valoració:-5menosmas
Per Xim, fa mes de 9 anys

Ja passava d'hora! Molt bé!

Valoració:15menosmas
Per Aina, fa mes de 9 anys

Gran artista i gran persona, digna filla del seu pare i de la seva mare que son a la Glòria i també, en el record de molts que els apreciavem. Enhorabona!

Valoració:16menosmas
Per urooooooooo, fa mes de 9 anys

Per que aquesta senyora Sí i en Rafa Nadal No?. Quant puntua es grau de submissio as catalanisme?.

Valoració:-23menosmas
Per Pep, fa mes de 9 anys

Fantàstic! Un referent dins la música mediterrània.

Valoració:19menosmas
Per escardapenyes, fa mes de 9 anys

Enhorabona Maria, no caviis mai, sempre te seguit,som un incondicional admirador teu, a Barcelona, si hi ha agut ocasiò, al Principal, a Bellver, a Santanyi i molts de pobles, quant hi has anat, tenc vinilos, cintas i "CD" i m'emocion quant cantas " Que volen aquesta gent " que venen d'amatinada........................
Salut per molts anys.

Valoració:19menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente