algo de nubes
  • Màx: 19.16°
  • Mín: 9.02°
19°

La majoria dels comerços esperen a la data oficial per començar les rebaixes

8258
Alguns comerciants ja han començat les rebaixes abans de la data tradicional per tal d'aprofitar les compres de les festes de Nadal. | J.Torres

La majoria dels comerços s'han esperat al 7 de gener per iniciar les rebaixes, encara que una part significativa s'ha avançat i ofereix ja descomptes fent promocions nadalenques.

La patronal Pimeco ha recordat que les rebaixes d'hivern comencen oficialment aquest 7 de gener i que hi haurà una part important del nostre comerç que esperarà a aquesta data”. Pablo de Infante, president d'Afedeco, ha assenyalat que les vendes començaran a notar-se a partir del dia 7 i que “sempre solen ser bones”.

En aquest sentit, Pimeco ha criticat el model de rebaixes liberalitzades quant a durada, ja que el considera “confús per a clients i comerciants” i creuen que “seria bo per al conjunt del sector que les rebaixes començassin el mateix dia per a tots”, encara que respecta “la llibertat de cada empresari”.

Pel que fa a les vendes, la patronal espera que siguin similars a les de l'any anterior. Segons Afedeco, els descomptes solen anar del 30% per a dalt. S'espera que comencin amb descomptes agressius del 20 al 50% i que aquest període intens duri unes dues o tres setmanes, com en anys anteriors, segons Pimeco.

Les grans superfícies com El Corte Inglés també oferiran descomptes similars amb rebaixes agressives els primers quinze dies, especialment en moda i complements, en general un dels sectors més demandats.

Roba d'abrigar
De fet, en aquestes dates es demanda fonamentalment roba d'abrigar i altres productes d'hivern com a roba de llar i edredons. Les rebaixes en electrònica, en canvi, solen ser menys intenses perquè el marge és menor.

“El consumidor busca rebaixes durant les primeres setmanes”, ha explicat El Corte Inglés, que espera que es mantingui la tendència de desembre, que ha estat “un mes extraordinari de vendes”.

En aquest sentit, atenent el comportament del consumidor els grans magatzems preveuen una despesa significativament major que permeti millorar les vendes.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per "Castella mos roba", fa mes de 9 anys

esperen la data oficial

Valoració:-1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente