algo de nubes
  • Màx: 22°
  • Mín: 14°
20°

Neix Guanyem Ciutadella per «recuperar» la ciutat

Facebook de la formació menorquina.

Un grup de ciutadans, alguns d'ells procedents del Cercle de Podem a Ciutadella però cap vinculat als partits polítics tradicionals, ha promogut la creació d'una agrupació d'electors que sota la fórmula Guanyem, similar a la empresa a Barcelona i altres 34 ciutats espanyoles, pretén concórrer a les eleccions municipals del proper 24 de maig.

Aquest moviment, que ara neix, persegueix aglutinar el descontentament d'associacions de veïns i col·lectius socials del tipus del Moviment Actiu Ciutadellenc (MAC), la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca, la Protectora d'Animals, els familiars de malalts i altres entitats que mostrin interès a participar d'aquest «projecte col·lectiu».

També s'obre als militants d'altres partits que, sempre a títol individual, pretenguin implicar-se en guanyem Ciutadella. Amb això segueix l'exemple de la plataforma ciutadana Junts per , que ha integrat a afiliats de les formacions d'esquerra d'Alaior, però renunciant a les sigles del partit al qual pertanyen.

Però en guanyem, si arriba a produir-se aquesta integració, en principi no s'atorgarà preeminència als militants d'altres partits sinó que tots els involucrats podran ser elegits en un procés de primàries obertes, d'igual a igual, per a formar part de la candidatura municipal.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per liberto, fa mes de 9 anys

No volen desgastar la marca Podemos i li diuen Guanyem. La gent no és tonta. I hi ha molt d'ex politic manipulant

Valoració:-1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente