algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
16°

Allau de distincions per reconèixer la tasca de la Plataforma Crida

Jaume I amb camiseta Crida a la plaça Espanya de Palma.

La Plataforma Crida suma una nova distinció, a les moltes que ha rebut en els seus pocs més de dos anys de vida, com a reconeixement en favor de la seva tasca educativa i de normalització de la llengua pròpia.

L'últim guardó per a l'Assemblea de l'Embut és el XXI Premi Santa Anneta que els hi ha decidit otorgar el Centre Cultural d’Algaida, entitat promotora de Titoieta Ràdio, pel seu suport “a la llengua i cultura catalanes dins l’àmbit de l’educació”.

Amb aquesta distinció, Titoieta Ràdio vol destacar la seva tasca, a l’hora de defensar “l'educació pública de qualitat, laica i en català en el nostre territori”.

La forma d’organització basada en l’assemblearisme i en la dinamització de la societat de base “ens cal ara més que mai”, detallen. I afegeixen que també són mereixedors del guardó per la defensa del concepte de comunitat educativa.

En anteriors edicions, han estat premiats amb el Santa Anneta: el filòleg i cantautor Biel Majoral; el periodista i poeta Miquel Cardell; el setmanari El Temps; l’ACIC (Associació de Cantants i Intèrprets en Català); els Cossiers d’Algaida, la discogràfica BLAUo el GOB (Grup Balear d’Ornitologia i Defensa de la Naturalesa).

El Premi Santa Anneta, que no té dotació econòmica, es lliurarà en el decurs d’un acte públic el pròxim dissabte 26 de juliol, festivitat de Santa Anna, a les 21 hores, al casal Pere Capellà d’Algaida, dins el marc de les festes d’estiu d’aquesta vila."

Distincions anteriors
La Plataforma Crida va néixer el 16 de març de 2012 per lluitar contra les retallades als centres educatius de les Illes i des d'aleshores ha rebut el 2012 el Premi Emili Darder de la Nit de la Cultura de l'Obra Cultural Balear; el 2013 els guardons Palma MÉS Activa dels Premis Sinofós i el Premi Emili Darder d'Esquerra Unida Palma. Ja el 2014 ha obtingut el Premi Francesc Macià de la Fundació Josep Irla i aquest mes de juliol el XXI Premi Santa Anneta.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.