algo de nubes
  • Màx: 15.01°
  • Mín: 7.61°

Camisetes al servei del territori

El GOB Menorca enllesteix un nou disseny de Florit Nin inspirat en els paratges naturals ben conservats de l'illa

5171

L'entitat ecologista GOB Menorca ha editat una nova camiseta amb el lema 'La Menorca que estimam', per ajudar a finançar la lluita en defensa del territori i a proposar alternatives reals per a una economia sòlida i sostenible, en resposta a les actuals amenaces de desprotecció i degradació ambiental de l'illa.

El disseny és obra de Florit Nin, i representa l'arrelament del poble de Menorca al paisatge, i especialment als paratges naturals ben conservats.

Noms de lloc com Pregonda, Trebalúger, Macarelleta, o Favàritx són just alguns dels topònims que s'entrellacen en l'obra de l'artista, reproduïda a la camiseta, com a exemples d'una bona conservació que ha permès emparar la riquesa natural menorquina, a la vegada que es protegia el principal valor de l'illa, que també n'és el motor econòmic.

Els activistes menorquins diuen que són nombroses les amenaces al territori que actualment volen devaluar l'illa, moltes d'elles inspirades per la "fal·làcia" de la necessitat de degradar valors naturals com a condidició per a superar la crisi econòmica.

Entre aquestes esmenten els canvis en el pla territorial, el projecte de carretera general amb múltiples rotondes, el pla hidrològic que condemna els aqüífers de l'illa, la llei turística, la nova llei del sòl, o les prospeccions petrolíferes, entre d'altres.

Per combatre tot això, es pot adquirir la camiseta a la seu de Maó, a través del web o enviant un missatge a botiga@gobmenorca.com

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.